Fanlar çalışıyor, ışıklar yanıyor ama görüntü gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan swinxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
  • Etiketler Etiketler
    görüntü

swinxy

Çalışkan
PC'nin güç tuşuna basıyorum fakat görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor, kasa ışıkları var fakat ekipmanlarda ışık yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem:
  • Ryzen 5 7600X
  • 1 TB SSD
  • RTX 3060 Ti
  • 32 GB RAM (2x16)

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakarttan görüntü almayı denemek için ekran kartını çıkardım.

Kanka işlemci soğutucuyu çıkart işlemciyi de öyle ondan sonra çek.
Onu nasıl sokecegimi bilmediğim için dokunmadım. Sorunun orda olduğunu düşünmüyorum. Bu arada bu gün sistemi eve arabayla getirdim ve getirmeden önce çalışıyordu.

Son düzenleme:

O zaman dediğimi gibi onu sokmek kolay alt ustte vida var ya onu çıkart sonra islemciye de cikart pinleri cek at geri takarken tam tersi sadece vidayi esit sikacaksin.

@Zeyvra,
O zaman dediğimi gibi onu sokmek kolay alt ustte vida var ya onu çıkart sonra islemciye de cikart pinleri cek at geri takarken tam tersi sadece vidayi esit sikacaksin.

Dosya Ekleri

• IMG_20251113_200728.webp
    4,2 MB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20251113_200600.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 33
Pinler sağlam ufle sokete toz kalmasin islemcinin arkasini pecete ile silip tak tekrardan geri öyle dene.
Hocam ben o işlerden anlamam söktüm ama takamam cpu fanı. Bi arkadaş takacak birazdan fakat pinlerin sağlam olduğundan emin misiniz yamuk gibi gözükenler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…