Detaylar
Kim cevapladı?O zaman daha fazla yardımcı olamam bu RAM veya ekran kartından olur.
Anakarttaki pinler yamulmuş olabilir, dikkatli kontrol edin.
Video atmak için streamable kullanın.
Kanka işlemci soğutucuyu çıkart işlemciyi de öyle ondan sonra çek.
Anakarttan görüntü almayı denemek için ekran kartını çıkardım.
Onu nasıl sokecegimi bilmediğim için dokunmadım. Sorunun orda olduğunu düşünmüyorum. Bu arada bu gün sistemi eve arabayla getirdim ve getirmeden önce çalışıyordu.Kanka işlemci soğutucuyu çıkart işlemciyi de öyle ondan sonra çek.
Son düzenleme:
Anakarttan görüntü almayı denemek için ekran kartını çıkardım.
Onu nasıl sokecegimi bilmediğim için dokunmadım. Sorunun orada olduğunu düşünmüyorum. Bu arada bugün sistemi eve arabayla getirdim ve getirmeden önce çalışıyordu.
O zaman dediğimi gibi onu sokmek kolay alt ustte vida var ya onu çıkart sonra islemciye de cikart pinleri cek at geri takarken tam tersi sadece vidayi esit sikacaksin.
@Zeyvra,
O zaman dediğimi gibi onu sokmek kolay alt ustte vida var ya onu çıkart sonra islemciye de cikart pinleri cek at geri takarken tam tersi sadece vidayi esit sikacaksin.
Dosya Ekleri
Pinler sağlam ufle sokete toz kalmasin islemcinin arkasini pecete ile silip tak tekrardan geri öyle dene.
Hocam ben o işlerden anlamam söktüm ama takamam cpu fanı. Bi arkadaş takacak birazdan fakat pinlerin sağlam olduğundan emin misiniz yamuk gibi gözükenler var?Pinler sağlam ufle sokete toz kalmasin islemcinin arkasini pecete ile silip tak tekrardan geri öyle dene.
Hocam ben o işlerden anlamam söktüm ama takamam CPU fanı. Bir arkadaş takacak birazdan fakat pinlerin sağlam olduğundan emin misiniz yamuk gibi gözükenler var?
Evet AM5 soketin pinleri böyle gözüküyor.
Çok mu kötü durumda?
Yeni konular
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-