SHERLOCKED

Başarılı
Selam. Neredeyse hiç araştırmadan (normalde araştırırım, neden araştırmadım bilmiyorum) bu kontrolcüyü aldım ama iyi midir kötü müdür? Fiyatına bağlı olarak ve fiyatı göz ardı edildiğinde.

Hayırlı olsun. Almadan önce kullanıcı yorumlarını almak elbette önemli. Sonuçta kullanıcı siz oldunuz. Memnunsanız kullanmaya devam edin. Sitesindeki yorumların çoğu olumlu. Özellikleri de iyi duruyor.
Tabi o kadar baktım ama burada hiç önerildiğini görmedim.

Son düzenleme:
Hala kullanıyor musunuz, memnun musunuz?

Şu sıralar çok sık kullanmıyorum. Geçen gün arkadaşımın Switch 2 konsoluna bağlayamadım. Bağlantı sorunları var biraz ama bağlandıktan sonra pek sıkıntısını görmedim. Titreşimi biraz zayıf hissettiriyordu sadece bazen tamamen gidiyordu ama çok üstüne durmadım. Muhtemelen şarjı azaldığı içindi.

Şu sıralar çok sık kullanmıyorum. Geçen gün arkadaşımın Switch 2 konsoluna bağlayamadım. Bağlantı sorunları var biraz ama bağlandıktan sonra pek sıkıntısını görmedim. Titreşimi biraz zayıf hissettiriyordu sadece bazen tamamen gidiyordu ama çok üstüne durmadım. Muhtemelen şarjı azaldığı içindi.

Anladım lityum bataryaların şarj seviyesi düşünce onunla beraber voltajı da düştüğü için olmuştur titreşim azlığı yüksek ihtimal, önerir misiniz peki, ben de almak istiyorum da?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım lityum bataryaların şarj seviyesi düşünce onunla beraber voltajı da düştüğü için olmuştur titreşim azlığı yüksek ihtimal, önerir misiniz peki, ben de almak istiyorum da?

Açıkçası önermem. Bağlandıktan sonra çok güzel kontrolcü ama bağlantı açısında sıkıntılar yaşıyor. Bağlanması gerektiği gibi bağlanmıyor.