Far Cry 4 vs 6

Topcu 127

Bilgin
Merhaba. Far Cry 3 oynadım, bitirdim; güzeldi gayet. 4'üncü oyun da 3'ün mantığında diye biliyorum. 3'ü beğenen muhtemelen 4'ü de beğenir diye düşünüyorum.

5'inci oyun var elimde ama bitirmedim, oyunun başlarında bırakmıştım. Yani oyunun içine girebilsem oynarım ama çok veremedim kendimi.

6'ncı oyun sevildi diye biliyorum. 4 ve 6'yı kıyaslasak, hangisi alınır sizce?

4'ün gold paketi 9 dolar civarı, boş paketi 4 dolar civarı. Değer mi, full paket almaya?

Far Cry 4 benim için hep serinin en iyi oyunu olmuştur. Diğer oyunlar bir türlü aynı tadı vermedi. Mekanikleri, oynanışı, gelişim sistemi ve keşif hissi gerçekten çok iyiydi. 2 kez bitirmiştim.

Serinin en iyi oyunu hikaye de 3, grafik ve biraz da olsun baştaki kötü karakter sebebiyle 4. Oyun olmuştur.

Far Cry 3'ü oynadıysanız kendinizi Far Cry 4'ü de oynamış sayabilirsiniz hocam. Benim önerim DLC'leriyle beraber Far Cry 6 alabilirseniz çok tatlı bir oyun hâline geliyor. Far Cry 6'nın DLC'leri gerçekten çok sağlam. Far Cry 4 oynamaya değecek bir yapım değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…