Far Cry 6 oynanır mı?

Cobra

Yetkin
Forumlarda herkes "önceki oyunların aynısı" falan demiş. Önceki oyunların hiçbirini oynamadım. Sizce oynanır mı?

Ben FC3'u 3 kere bitirdikten FC4'u de yarim biraktiktan sonra FC6'yi ceyreginde biraktim, neden derseniz oynamak icin oynadigimi fark ettim.

Geleneksel Far Cry sistemindeki iyi olan şeyleri kaldırıp kötü olan şeylerin üzerine düşmüşlerdi. İyi kötü her oyununu oynamış biri olarak ben Far Cry 6'yı bitiremedim, 5-6 saat zar zor oynadım. Ücretsiz bir şekilde deneyebilirseniz deneyin, oynayın fakat satın alacaksanız kesinlikle önermiyorum. Oyun fiyatlarının tavanı vurduğu bu günlerde paranıza yazık olur.

+eski oyunlardaki ciddi hava da dağılmış, sürekli goygoy yapan karakterler gelmişti.

Sadece ana görevleri yaparak ilerlerseniz eğlenceli. Yan görevlerle gereksiz uzuyor.

Hikaye belirli bir süreden sonra tekrar ediyormuş gibi hissettiriyor. Silah çeşitliliği ve grafiklerin hoş olduğunu söyleyebilirim. Bunlar dışında her şey aynı.

Yani klasik Far Cry oyunları gibi işte, hikaye yetersiz, yan görevler gereksiz, sadece ana hikayeyi oynayarak bitirmiştim, çerezlik arada bir iki saat girip çıkılır ama Dying Light 2'den daha az sıkmıştı beni.

Forumlarda herkes "önceki oyunların aynısı" falan demiş. Önceki oyunların hiçbirini oynamadım. Sizce oynanır mı?

Açıkçası guzel bir oyun bitirilmis oyun listesine eklemek istiyorsaniz oynayin ancak kutuphanenizde halihazirda yoksa satin alinmasini tavsiye etmem onun yerine CoD serisinin cikardigi son UC oyundan ikisini tavsiye edebilirim sonuncusu haric veyahut ghost Recon serisini ki şu anda breakpoint olanini oynamaktayim ve bitirmeye calisiyorum.

Gene de oynanmaz çünkü oynanış motorları ve grafikleri üçüncü oyunundan daha kötü. Onun yerine doğrudan üçüncü oyununu oynamanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…