İkisi de açık dünya. Yani fry Cry en son öyleydi 6'yı oynamadım. Days Gone bazı zombi görevleri zor gelebilir. Ama ben keyif alarak oynadım. Ama zombi olmasın standart düşman derseniz fry Cry.

İkisi de açık dünya. Yani fry Cry en son öyleydi 6'yı oynamadım. Days Gone bazı zombi görevleri zor gelebilir. Ama ben keyif alarak oynadım. Ama zombi olmasın standart düşman derseniz fry Cry.

Evet hocam bir de o yüzden seçtim şu andaki birçok hikayeyi oyun zaten zombi ve salgın. Teşekkür ederim düşünceniz için.

Zombi temalı açık dünyada, zombi vurup sürülerden kaçmak istiyorsanız, motor bir dostum olsun ve de azıcık ilgi çekici hikaye ve karakterler istiyorsanız Days Gone, yoksa FPS olsun, adam vurayım, araç patlatayım ve hikaye takibi de yapayım diyorsanız Far Cry 6.

Days Gone oynamadım ama genek PS exclere bakarak almanı önermem yüksek ihtimal tepkiler gelecek ama PS oyunları büyük bir balon benim için çünkü mesela Uncharted'da 16 saatlik hikaye var 12'si hazine burada değil şuraya gidelim diye geçiyor bu da akıcılık hissini mahvediyor gowdada aynı durum vardı ve oynadım diğer PS oyunları için. Far Cryda önermem oda güzel değil önerim guardians of the Galaxy oynamadıysan bir bak derim. Ek olarak: Wolfenstein oyunları, DMC 5, gears 5 öneririm bunlarda süper oyunlar gotgye göre daha güzeller hatta. Gotg için Türkçe yama şarttır bu arada İngilizce bilmiyorsan. Oyunun karekterler ve hikayesi süper yapıyor zaten. Ve oyunda hikayeye yönde veriyorsun. Hikaye karakter anlamında Marvel filmlerinden daha güzel. Oynanışda eğlenceli.

Son düzenleme:
Far Cry 6'dan uzak dur. Rogue👍 gibi oyun yapmışlar. Düşmanlar bitmek bilmiyor, aynı noktadan 3-4 kere spawn oluyorlar. Bir görevi var şehirde 12 heykeli boyama görevi, akşama kadar heykel aradım. Bulamayınca 26. saatimde sildim oyunu.

Days Gone tavsiyemdir. 70 saat zevkle oynayıp bitirdim.

Her iki oyunda güzel. Biri açık dünya ve içerik anlamında uçsuz bucaksız en az 100 saatlik bir oyun, diğeri ise motor sürüp zombi avladığımız ve 40 saat süren güzel bir oyun. Bence Days Gone daha iyi bu arada, çok daha iyi bir hikayesi var.

Merhaba, bu iki oyun arasında kaldım, iyi hikayeli bir oyun almak istiyorum. Days Gone alirsam yanına Doom da alabiliyorum.
Far Cry oyunları birbirinin kopyası olduğu için art arda oynayınca sıkabilir fakat ilk kez oynayacaksanız Far Cry 6 tavsiye ederim, Days Gone'dan da iyi olduğunu düşünüyorum.