Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.971 Çözümler 8 Beğeniler 2.384 1 Mart 2025 #1 Selamlar, arkadaşımla oyun oynamayı seviyoruz. A Way Out'tan çok keyif almıştık. Far Cry serisinde CO OP modu olduğun yeni öğrendim. Oynayan var mı? Tavsiye eder misiniz?
Selamlar, arkadaşımla oyun oynamayı seviyoruz. A Way Out'tan çok keyif almıştık. Far Cry serisinde CO OP modu olduğun yeni öğrendim. Oynayan var mı? Tavsiye eder misiniz?
Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 1 Mart 2025 #2 A Way Out kadar keyif almazsınız ama oynattırır kendini. Bir de hangi Far Cry? Oynamadıysanız It Takes Two oynayın çok keyifli oyun, A Way Out'daki keyfi alacağınızı garanti ederim zaten aynı firmanın oyunu.
A Way Out kadar keyif almazsınız ama oynattırır kendini. Bir de hangi Far Cry? Oynamadıysanız It Takes Two oynayın çok keyifli oyun, A Way Out'daki keyfi alacağınızı garanti ederim zaten aynı firmanın oyunu.
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.434 Çözümler 12 Beğeniler 5.508 1 Mart 2025 #3 Far Cry 5'in COOP'u süper, baya zevkli. Stealth kasması falan manyak zevk veriyor, araba sürme sistemi, yanına binmesi falan da baya hoş. Bence alınır, oynanır.
Far Cry 5'in COOP'u süper, baya zevkli. Stealth kasması falan manyak zevk veriyor, araba sürme sistemi, yanına binmesi falan da baya hoş. Bence alınır, oynanır.
KS KS Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.971 Çözümler 8 Beğeniler 2.384 1 Mart 2025 #4 It Takes Two'yu kız arkadaşımla oynuyoruz hocam. Bu arkadaş BF1 seven bir arkadaş. Sevmiyor renkli şeyleri. Hangi Far Cry'ı önerirsiniz? Ben 4 veya 5 düşündüm ama hikaye nasıl ortak oluyor onu anlamadım.
It Takes Two'yu kız arkadaşımla oynuyoruz hocam. Bu arkadaş BF1 seven bir arkadaş. Sevmiyor renkli şeyleri. Hangi Far Cry'ı önerirsiniz? Ben 4 veya 5 düşündüm ama hikaye nasıl ortak oluyor onu anlamadım.
Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 1 Mart 2025 #5 5 daha mantıklı. Hikayede biraz ilerledikten sonra co-op açılıyor davet edip oynayabiliyorsunuz. Dying Light oynadıysanız ondakiyle aynı sistem.
5 daha mantıklı. Hikayede biraz ilerledikten sonra co-op açılıyor davet edip oynayabiliyorsunuz. Dying Light oynadıysanız ondakiyle aynı sistem.
KS KS Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.971 Çözümler 8 Beğeniler 2.384 1 Mart 2025 #6 Ha anladım evet DL denemiştim. 5 mi önerirsin?
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.434 Çözümler 12 Beğeniler 5.508 1 Mart 2025 #7 Akif dedi: It Takes Two'yu kız arkadaşımla oynuyoruz hocam. Bu arkadaş BF1 seven bir arkadaş. Sevmiyor renkli şeyleri. Hangi Far Cry'ı önerirsiniz? Ben 4 veya 5 düşündüm ama hikaye nasıl ortak oluyor onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Far Cry 5'in ana hikayesi COOP zaten, Far Cry 4'te sadece 8 tane görevde COOP oluyor bildiğim kadarı ile. 5 tercih edin.
Akif dedi: It Takes Two'yu kız arkadaşımla oynuyoruz hocam. Bu arkadaş BF1 seven bir arkadaş. Sevmiyor renkli şeyleri. Hangi Far Cry'ı önerirsiniz? Ben 4 veya 5 düşündüm ama hikaye nasıl ortak oluyor onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Far Cry 5'in ana hikayesi COOP zaten, Far Cry 4'te sadece 8 tane görevde COOP oluyor bildiğim kadarı ile. 5 tercih edin.