laifodes

Yetkin
1000TL ve 2000Tl civarına alınacak, toplam 2 adet fare arıyorum arkadaşlar. 2000TL bütçeli olan 2400'e kadar çıkabilir maksimum. 1000TL olan için bütçe daha da artamaz. Önerilerinizi bekliyorum.

G402 kullanıyorum mükemmel mouse (hele eliniz benim gibi büyükse bir şaheser)
Gülle istememiş arkadaş.

1716817128107.webp

HyperX Pulsefire Haste.

R1 Pro Max.

Bunlara da bakabilirsin, aldıktan sonra ürün eline ulaşınca ASUS'a faturanı vb. gönderince 500 TL geri ödeme yapıyorlar.

Gülle istememiş arkadaş.

Eki Görüntüle 51053

HyperX Pulsefire Haste.

R1 Pro Max.
Valla aga dediğim gibi boyum uzun olduğu için elimde bi hayli büyük, bu yüzden bunu tercih ettim ve ben kişisel olarak çok hafif mouse sevmiyorum dandirik hissiyatı veriyo, malzemesi kaliteli olsa dahi

Burada daha ucuz ancak satıcı sorun olur mu bilgim yok, kampanya dahilinde görünüyor Teknosa, ancak sadece Teknosa satıcısı için mi bir bilgi yok gibi duruyor.

Valla aga dediğim gibi boyum uzun olduğu için elimde bi hayli büyük, bu yüzden bunu tercih ettim ve ben kişisel olarak çok hafif mouse sevmiyorum dandirik hissiyatı veriyo, malzemesi kaliteli olsa dahi
1716817440647.webp

Şöyle özetleyeyim.

Öyle aman aman da büyüklülük farkı yok G402'de.

Reklam olacağından yazamıyorum. Ama bir BF yayıncısının kodu ile alırsanız indirim de uygulanıyordu diye hatırlıyorum. Büyük bir yayıncı değil zaten BF videolarını araştırınca çıkıyor.

Reklam olacağından yazamıyorum. Ama bir BF yayıncısının kodu ile alırsanız indirim de uygulanıyordu diye hatırlıyorum. Büyük bir yayıncı değil zaten BF videolarını araştırınca çıkıyor.
SWAR50.

Dragonfly mi daha iyi olur yoksa r1 pro max mı arkadaşlar? 4k için adaptör gerekiyormuş, çok önemli bir özellik midir?

Gülle istememiş arkadaş.

Eki Görüntüle 51053

HyperX Pulsefire Haste.

R1 Pro Max.

Bunlara da bakabilirsin, aldıktan sonra ürün eline ulaşınca ASUS'a faturanı vb. gönderince 500 TL geri ödeme yapıyorlar.