Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
G402 kullanıyorum mükemmel mouse (hele eliniz benim gibi büyükse bir şaheser)
Gülle istememiş arkadaş.G402 kullanıyorum mükemmel mouse (hele eliniz benim gibi büyükse bir şaheser)
HyperX Pulsefire Haste Ekstra Hafif Gaming Mouse 4p5p9aaFiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Pulsefire Haste Ekstra Hafif Gaming Mouse 4p5p9aa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
VXE R1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör
Bunlara da bakabilirsin, aldıktan sonra ürün eline ulaşınca ASUS'a faturanı vb. gönderince 500 TL geri ödeme yapıyorlar.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Valla aga dediğim gibi boyum uzun olduğu için elimde bi hayli büyük, bu yüzden bunu tercih ettim ve ben kişisel olarak çok hafif mouse sevmiyorum dandirik hissiyatı veriyo, malzemesi kaliteli olsa dahiGülle istememiş arkadaş.
Eki Görüntüle 51053
HyperX Pulsefire Haste.![]()
HyperX Pulsefire Haste Ekstra Hafif Gaming Mouse 4p5p9aaFiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Pulsefire Haste Ekstra Hafif Gaming Mouse 4p5p9aa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
R1 Pro Max.![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint Kablosuz Beyaz Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint Kablosuz Beyaz Gaming Mouse fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint Kablosuz Beyaz Gaming Mouse en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Burada daha ucuz ancak satıcı sorun olur mu bilgim yok, kampanya dahilinde görünüyor Teknosa, ancak sadece Teknosa satıcısı için mi bir bilgi yok gibi duruyor.
Valla aga dediğim gibi boyum uzun olduğu için elimde bi hayli büyük, bu yüzden bunu tercih ettim ve ben kişisel olarak çok hafif mouse sevmiyorum dandirik hissiyatı veriyo, malzemesi kaliteli olsa dahi
Şöyle özetleyeyim.
Öyle aman aman da büyüklülük farkı yok G402'de.
Reklam olacağından yazamıyorum. Ama bir BF yayıncısının kodu ile alırsanız indirim de uygulanıyordu diye hatırlıyorum. Büyük bir yayıncı değil zaten BF videolarını araştırınca çıkıyor.
wraithesports.com
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
SWAR50.Reklam olacağından yazamıyorum. Ama bir BF yayıncısının kodu ile alırsanız indirim de uygulanıyordu diye hatırlıyorum. Büyük bir yayıncı değil zaten BF videolarını araştırınca çıkıyor.
![]()
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
laifodes
Yetkin
Dragonfly mi daha iyi olur yoksa r1 pro max mı arkadaşlar? 4k için adaptör gerekiyormuş, çok önemli bir özellik midir?
Gülle istememiş arkadaş.
Eki Görüntüle 51053
HyperX Pulsefire Haste.![]()
HyperX Pulsefire Haste Ekstra Hafif Gaming Mouse 4p5p9aa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
R1 Pro Max.![]()
VXE R1 Wireless Mouse
![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
Bunlara da bakabilirsin, aldıktan sonra ürün eline ulaşınca ASUS'a faturanı vb. gönderince 500 TL geri ödeme yapıyorlar.
![]()
Reklam olacağından yazamıyorum. Ama bir BF yayıncısının kodu ile alırsanız indirim de uygulanıyordu diye hatırlıyorum. Büyük bir yayıncı değil zaten BF videolarını araştırınca çıkıyor.
![]()