0tac
Uzman
Konuyu ve mesajlari okumasam yorum yapmam zaten onerilenler disinda mouse attim. Oyle yazdim zorlar gibi yazmissin cunku neden arayip duruyorsun zaten bunu almak zorundasin bu fiyata baska alabilecegin bir sey yok demek oneri icin acilan bir konuya verilebilecek en sacma yorum. Farkli konuda senden oneri almis ama farkli oneriler istedigi icin yeni konu acmis ben zaten senin onerilerine bir sey demedim fark ettiysen sadece tavir oneri icin acilan bir konu icin garip geldi. Ben de soyledim mad r stogunun olmadigini, sadece 1k hzden fazla ayarda kullanacaksa onun icinde dongle ciktigi icin ve daha iyi mcu'ya sahip oldugu icin beklenebilecek bir urun oldugunu soyledim. Bu kadar takma kafaya.Sen ne balık gibi atlamışsın birde kızıyorsun diyorsun, önceki mesajlarımı oku bir zaten benle aynı öneriyi yapmışsın adam o alıntıladığın mesajı ben önerdikten sonra yazdı zaten mad r ı da önermedim çünkü stok yoktu cümleye şuanki stoklara göre diye başlamışitım zaten ayrıca 5 farklı mouse önerdim zaten, diyorsun ya farklı öneriler almak istiyor olabilir, bu simon önceki açtığı konusunda amazondan istediğini söyledi ve amazonda bulunan tek bir güzel mouse vardı o fiyat bandında onuda o konuda yazdıkm sonra bu konuda onu tekrar sorarken gördüm ve naçıkladım zaten bir mesajlarımın hepsini oku anlarsın.