Pisicik

Becerikli
Yer
Bursa
Taahhüdüm önümüzdeki ayın başında bitiyor. GigaFiber kutusu 30 Kasım'da takıldı ama daha kablo bile çekilmedi. Twitter üzerinden TurkNet desteğe sordum. Standart mesajı kopyala yapıştır yaptılar. Kimse bilgi vermiyor. Mecburen VDSL kullanacağım. Şu an TT altyapısı ile Kablonet VDSL kullanıyorum. Geçiş işlemlerinde dikkat etmem gereken hususlar neler? Geçen gün birisi geçiş yaptıktan sonra sinyal alamadığını belirtmişti. O yüzden sormak istedim. İnternetsiz kalmak istemiyorum. Ulaşmak da mümkün olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun aktiflesmesi 6-8 hafta sürüyor, benim kutu 6 haftada aktifleşti. Kutunun fotoğrafını atarsan son durum hakkinda tahmini bilgi verebiliriz. Fiber aktifleştirkten sonra geçersen ücretsiz 2 ay kampanyasından yararlanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun aktiflesmesi 6-8 hafta sürüyor, benim kutu 6 haftada aktifleşti. Kutunun fotoğrafını atarsan son durum hakkinda tahmini bilgi verebiliriz. Fiber aktifleştirkten sonra geçersen ücretsiz 2 ay kampanyasından yararlanabilirsin.
kutu.webp
Takıldığı gibi duruyor hocam. Kablo çekilmedi. 30 Kasım'da takıldı. Ne zaman aktifleşeceğini danışmak için o gün konu açmışım. Karşı taraftaki evlerin kutularına 19 Aralık'ta kablo çekildi. Onun da konusunu açmışım. Benim taraftaki evlerde hiçbir kutuda kablo yok. Karşı komşuyla aramızda 3-4 metre var. Onun adresinden sürekli altyapı kontrolü yapıyorum. Onları aktifleştirip bizi es geçmezler umarım.

Eki Görüntüle 216756
Takıldığı gibi duruyor hocam. Kablo çekilmedi. 30 Kasım'da takıldı. Ne zaman aktifleşeceğini danışmak için o gün konu açmışım. Karşı taraftaki evlerin kutularına 19 Aralık'ta kablo çekildi. Onun da konusunu açmışım. Benim taraftaki evlerde hiçbir kutuda kablo yok. Karşı komşuyla aramızda 3-4 metre var. Onun adresinden sürekli altyapı kontrolü yapıyorum. Onları aktifleştirip bizi es geçmezler umarım.
Es geçmek gibi bir şey yapmazlar. Sokakta TurkNet stickerlari oluyor, üstlerinde numara yazıyor genellikle. Onlardan birini bulup aramanız olacaktır.

Es geçmek gibi bir şey yapmazlar. Sokakta TurkNet stickerlari oluyor, üstlerinde numara yazıyor genellikle. Onlardan birini bulup aramanız olacaktır.
Sabah köpeğimi gezdirirken bütün mahallede sticker aradım ama bulamadım hocam. Twitter'daki Turknet destek de standart mesajı gönderip duruyor. Bilgi vermiyorlar. Başka bildiğiniz, bilgi alabileceğim bir iletişim yolu var mı?