Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Esenlikler,

Bahsettigim sey ornek olarak 1 saat once yazdigim bir mesajin altina, herhangi bir yeni mesaj atilmadiginda ben tekrar mesaj atarsam attigim mesaj eski mesaj ile birlesiyor.

1714778403466.webp

Gordugunuz uzere, mesaji 01:01 saatinde atmis olup, attigim yeni mesaj direkt o mesajla birlesiyor ve "Son duzenleme: Az once" olarak gosteriyor. Bildigim kadariyla XF'in boyle bir ayari olmali. Sadece yetkili kisilere degil de, biz kullanicilara da acilabilmesi tarafindayim.

Artı 27 Eksi
Destekliyorum. En azından 1-2 saat sonra gönderilen mesajlar ayrı olarak gönderilmeli.

Bir konuya bir mesaj yazdiginiz zaman, konuya biri daha mesaj atmamissa ve siz uzun bir sure gecmesine ragmen tekrar mesaj atarsaniz attiginiz mesaj daha onceden attiginiz mesaj ile birlesiyor. Ornek olarak:

Eki Görüntüle 42835

Enes hoca 2 tane mesaj atmis lakin bu iki mesaj birbiriyle birlesmek yerine iki ayri mesaj olarak gozukuyor. Bizim de bu secenek icin hakkimiz olmali diyorum.
Aradaki mesaj silindiği için öyle oldu hocam normalde birleşik çıkıyor.

Yetkililer bir mesaj yazmamış bu konu hakkında, pek sıcak bakmıyorlar galiba. Bence kesinlikle uygulanması gereken bir öneri.

Konunun uplanmamasindan yakinilmista "öne çıkar" butonu var bunun için. Düzenleme yapıp öne çıkarabilirsiniz. Fazla da gerekli değil bence, ekleme yapiyorum diye konuya mesaj spamlayip durabilir üye.