Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Farming Simulator 25’i D: sürücüsüne kurmaya çalışıyorum. Laptopumda C: ve D: sürücüleri var (C: sürücüsü laptopla gelen Micron, D: ise sonradan aldığım Crucial). Ayrıca harici bir SSD olan E: sürücüm de var. Oyunu C: ve E: sürücülerine kurabiliyorum, fakat D: sürücüsüne kuramıyorum. Tahminim, Microsoft Store’un D: sürücüsünde klasör oluşturma veya değiştirme izni olmaması. C: ve E: sürücülerinde böyle bir izin istemiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Mevcut kullanıcının bu konumda klasör oluşturmak için yeterli izni yok. NTFS izinlerini kontrol edin ve gerekli izinlere sahip olduğunuzdan emin olun.

Bunun için:
  1. Bilgisayarım > D: sürücüsüne sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Sağ alt köşeden "Gelişmiş" seçeneğine tıkla.
  2. Kendi kullanıcı adının bulunduğu bölüme çift tıkla.
  3. Sol alt köşeden "İzinleri Değiştir" butonuna tıkla.
  4. Tekrar kendi kullanıcı adına çift tıkla ve "Tam Denetim" yetkisini verip kaydet.
Mevcut kullanıcının bu konumda klasör oluşturmak için yeterli izni yok. NTFS izinlerini kontrol edin ve gerekli izinlere sahip olduğunuzdan emin olun.

Bunun için:
  1. Bilgisayarım > D: sürücüsüne sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Sağ alt köşeden "Gelişmiş" seçeneğine tıkla.
  2. Kendi kullanıcı adının bulunduğu bölüme çift tıkla.
  3. Sol alt köşeden "İzinleri Değiştir" butonuna tıkla.
  4. Tekrar kendi kullanıcı adına çift tıkla ve "Tam Denetim" yetkisini verip kaydet.

Çözüm