Evde yemek hazılamak güzel olsa da gıdaları hazırlaması ve bulaşık yıkaması bayıyor insanı, ara sıra kaçamak yapmak iyi geliyor psikolojiye.
Evde borcama tatlı yapsam bile işin maddi tarafı endişelendirmiyor, güzel tarafı da yok değil.
Un, şeker, yumurta üzerine sos yapıyorsun tatlı çıkıyor ortaya. 😂
İzmir'deyken bulaşık makinem yoktu. Bu yüzden bulaşığı dert ettiğimden uğraşmazdım. Şimdi bulaşık makinem var. Artık çok da dert değil. :D Sürekli farklı yemekler deniyorum. Ancak bu sefer de tost makinem yok. Ne dertler var işte. :LOL:

Bahsettiğiniz durumun farkındayım, siyasi kriz insanların psikolojisi üzerinde kötü bir etki bırakıyor, gelirin tabana yayılmaması ise durumu dâhâ da kötüleştiriyor, bir de bunun üzerine nüfus planlaması gibi kritik bir problem çözümsüz bırakılarak önemsizleştirildi.
"Sınıf farkı" ölümle sonuçlanan davalarda etken iken fazla söze gerek yok.
Katılıyorum harfi harfine.

İzmir'deyken bulaşık makinem yoktu. Bu yüzden bulaşığı dert ettiğimden uğraşmazdım. Şimdi bulaşık makinem var. Artık çok da dert değil. :D Sürekli farklı yemekler deniyorum. Ancak bu sefer de tost makinem yok. Ne dertler var işte. :LOL:
Bulaşık makinesi benim işime yaramıyor hocam, pratik olduğu doğru.
Sabah vakti makineye atacan ekmeği basacan makineyi, kıtır kıtır ekmeğin arasına sokacan yağlı bir acı sucuğu, üzerine kaşar... çiçek. Avokadolı tost yanında halt etmiş.

Bulaşık makinesi benim işime yaramıyor hocam, pratik olduğu doğru.
Sabah vakti makineye atacan ekmeği basacan makineyi, kıtır kıtır ekmeğin arasına sokacan yağlı bir acı sucuğu, üzerine kaşar... çiçek. Avokadolı tost yanında halt etmiş.
Doğrudur, benim için pratik olması önemli. İyi bir tost yemeyi çok özledim valla. Dışarıda kaşar peynirini ve sucuğu koklatarak koyuyorlar. Mutfakta da yeterli alanım yok, yoksa makine almayı düşünmüştüm. Ocak kullanılanılabilen tostlar var tava gibi. Onlardan mı alsam acaba diyorum.

Doğrudur, benim için pratik olması önemli. İyi bir tost yemeyi çok özledim valla. Dışarıda kaşar peynirini ve sucuğu koklatarak koyuyorlar. Mutfakta da yeterli alanım yok, yoksa makine almayı düşünmüştüm. Ocak kullanılanılabilen tostlar var tava gibi. Onlardan mı alsam acaba diyorum.
O tür ürünleri hiç kullanmadım, tost makinesinin aksine ısı derecesini ayarlamaya alışmak gerekir muhtemelen.

Annem arada bazlama yapıyor, bizde milattan önceden kalma sanayi tipi makine var. Döşüyorum malzemeleri tabii bazlama olunca insanın daha çok yiyesi geliyo. Ne varsa katıyom sosis sucuk biber domates falan pizza gibi aşırı sarıyo ama işte biraz diyet bozan cinsten😆😆

Ufak bir makine al bence tava gibi ocağa olanlar pek iyi değil