walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 11 Aralık 2024 #11 13367 dedi: Benim üniversite de aynı Fatih var, WARP ile bağlanıyorum auth yok, belki ücretli olarak kullandığım içindir fakat tuhaf. Genişletmek için tıkla... Üniversteler ile aynı değil benim bildiğim, eğer kampüs ise hiç değilidir, ben WARP Plus ile denediğimde de çalışmamıştı. En iyi yol kendi VPN sunucusunu kurması ve oradan devat etmesi sansürü de aşar
13367 dedi: Benim üniversite de aynı Fatih var, WARP ile bağlanıyorum auth yok, belki ücretli olarak kullandığım içindir fakat tuhaf. Genişletmek için tıkla... Üniversteler ile aynı değil benim bildiğim, eğer kampüs ise hiç değilidir, ben WARP Plus ile denediğimde de çalışmamıştı. En iyi yol kendi VPN sunucusunu kurması ve oradan devat etmesi sansürü de aşar
1 13367 Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 624 11 Aralık 2024 #12 walter wick dedi: Üniversiteler ile aynı değil benim bildiğim, eğer kampüs ise hiç değilidir, ben WARP Plus ile denediğimde de çalışmamıştı. En iyi yol kendi VPN sunucusunu kurması ve oradan devat etmesi sansürü de aşar Genişletmek için tıkla... Olabilir benim lise zamanında dandik VPN'ler bile çalışıyordu çünkü, evet en sağlıklısı VPS kiralayıp kurmak.
walter wick dedi: Üniversiteler ile aynı değil benim bildiğim, eğer kampüs ise hiç değilidir, ben WARP Plus ile denediğimde de çalışmamıştı. En iyi yol kendi VPN sunucusunu kurması ve oradan devat etmesi sansürü de aşar Genişletmek için tıkla... Olabilir benim lise zamanında dandik VPN'ler bile çalışıyordu çünkü, evet en sağlıklısı VPS kiralayıp kurmak.