5707

Başarılı
Makaleler
4
Özelleştirme ile RAM 2X16.
CPU soğutucu.

1750360431724.webp

Kioxia 1TB M.2 SSD.

Son düzenleme:
Aynen, Fatih Altaylı işi gücü bırakıp senin sorunu çözmek için uğraşacakmış. Hatta az önce beni aradı, hesap açacağını söyledi. Kendi hesabı olacakmış, banlamayın dedi.

Sisteme lafım yok, iyidir, kötüdür bakmadım ama Fatih Altaylı sana teknik destek vermeyecek ve veremez de.

Çok aptalca evet ya. Çevikin dediği bir şey aklıma geldi anlık yazdım sistemi yazarken.

Aynen, Fatih Altay'lı işi gücü bırakıp senin sorunu çözmek için uğraşacakmış. Hatta az önce beni aradı, hesap açacağını söyledi. Kendi hesabı olacakmış, banlamayın dedi.

Sisteme lafım yok, iyidir, kötüdür bakmadım ama Fatih Altay'lı sana teknik destek vermeyecek ve veremez de.

@Recep Baltaş, 9070 XT ile ilgili başka sorun yaşadınız mı?

Aynen, Fatih Altay'lı işi gücü bırakıp senin sorunu çözmek için uğraşacakmış. Hatta az önce beni aradı, hesap açacağını söyledi. Kendi hesabı olacakmış, banlamayın dedi.

Sisteme lafım yok, iyidir, kötüdür bakmadım ama Fatih Altay'lı sana teknik destek vermeyecek ve veremez de.

Babası sürekli haber izleyen kısmı CHP'li adamların evlatları için piyasaya çıkartılmış sistemdir. Baba baba bak Fatih Altay'lı bilgisayar çıkarmış güvenle alabiliriz! Nitekim işe yarayabilir. Türkiye burası sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • RAM: Crucial Pro 16 GB DDR5-6000 UDIMM CL36 2 adet olanı seçin
  • Kasa: Corsair 750W olanı seçin
  • Soğutucu olarak da bunu sipariş edin 51k ya almış olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör: