pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar, Sınavlı Anadolu Lisesi'ne DYK kursu için geldim. Şifre doğru olduğu halde bağlantı reddedildi hatası alıyorum.
Arkadaşlarım şifreyi deftere yazmışlar girdim ancak yine bağlantı reddedildi hatası aldım. Arkadaşlarım benim için telefonlarından QR kod paylaşarak da şifreyi paylaştılar. Bir kısmı f@tih isimli şifreli SSID'e bağlı, bir kısmı fatih isimli şifresiz SSID'ye bağlı. İkisini de benim için denediler, kendileri bağlı olduğu ve şifre %100 doğru olduğu halde benim telefonumu ağ reddetti. Bunun üzerine yine benim için 16 arkadaşım sırayla benim telefonumu ödünç alarak doğru şifreyi benim telefonuma elleriyle girdiler. Hepsi de ağ reddetti hatası aldı.

Şifresiz fatih ve şifreli f@tih Wi-Fi ağına nasıl bağlanabilirim?

Screenshot_2024-01-06-14-07-11-82_8ecb18ff21726a42693957ff5a148085.webp
Screenshot_2024-01-06-14-07-14-22_8ecb18ff21726a42693957ff5a148085.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam biz bu sorunu VPN ile hallediyoruz ilk etapta internet bağlantısı olması lazım ondan sonra VPN bağlanıyoruz sonraki adımda da Fatih şifresini giriyorsunuz. Umarım olmuştur şifrede bu! 1qaz2wsx3edc4rfv%56 (bu şifre değişebilir)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Lyrox yanıtınız için teşekkür ederim.
Girdiğim ve doğru olan şifre:
!1qaz2wsx3edc4rfv%56
Kendi sınavsız lisemde zaten bağlantı reddedildi hatası almadan bağlanıyordum.
Ardından da VPN ile giriyordum.
  • İlçemdeki tek sınavlı anadolu lisesinin Wi-Fi ağına bağlanamadığım için VPN de çalışmıyor.
Sonuç olarak, OpenVPN denedim ancak işe yaramadı.

Merhaba @Lyrox yanıtınız için teşekkür ederim.
Girdiğim ve doğru olan şifre:
!1qaz2wsx3edc4rfv%56
Kendi sınavsız lisemde zaten bağlantı reddedildi hatası almadan bağlanıyordum.
Ardından da VPN ile giriyordum.
  • İlçemdeki tek sınavlı anadolu lisesinin Wi-Fi ağına bağlanamadığım için VPN de çalışmıyor.
Sonuç olarak, OpenVPN denedim ancak işe yaramadı.
Eba ile giriş yapmanız gerekiyor, sonra VPN ile bağlanabilirsiniz.

Merhaba @Darth Maul ve @alperen yanıtınız için teşekkür ederim.
Wifi ağına bağlanılamadığını belirtmiştim.
Nasıl bağlanacağımı öğrenmek istiyorum.
Sorun devam ederse ağ reddedildi hatasının ekran görüntüsünü de çekerek paylaşacağım.
Müdür yardımcısıyla B hanımla görüştüm. B hoca bu duruma üzüldüğünü ve sorunu çözmek için elinden geleni ardına koymayacağını söyledi.
IMG_20240106_215158.webp