İmparator buraya mı devam mı

• Başarır

Oy: 11 55,0%
  • istifa eder kovulur

Oy: 9 45,0%

• Oy verenlerin toplamı
    20
Övdüğün sezonu kaçınçı bitirdik hatırlıyorsun değil mi? Ayrıca Fatih Terim ile çalışan herkesin röportajını dinle, çoğu kişi "furbolu bilmiyor, anlamıyor. Tek bildiği bağırmak" diye şikayet ediyor.
Evet hatırlıyorum, maalesef. Terim'in illa hatası vardır ama kadro gerçekten çöptü. Ligde o sonucu almasına rağmen Avrupa'da izlettiği futbol güzeldi, bir sene yüzünden üstü çizilecek adam değil.

Evet hatırlıyorum, maalesef. Terim'in illa hatası vardır ama kadro gerçekten çöptü. Ligde o sonucu almasına rağmen Avrupa'da izlettiği futbol güzeldi, bir sene yüzünden üstü çizilecek adam değil.

Hocam çöp dediğin kadroda Gomis, Kerem, Van Aanhold, Boey, Feghouli, Barış Alper ve Nelson vardı. Yani 2 sene üst üste şampiyon kadrodan baya adam var. Tamam Avrupa'da bir şeyler oldu da, Galatasaray'ın ligi 13. bitirmesinin bahanesinin olmaması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Övdüğün sezonu kaçınçı bitirdik hatırlıyorsun değil mi? Ayrıca Fatih Terim ile çalışan herkesin röportajını dinle, çoğu kişi "furbolu bilmiyor, anlamıyor. Tek bildiği bağırmak" diye şikayet ediyor.

Çoğu kişi kim de bizim haberimiz yok? Pirlo mu? Juventusu 30 yıl sonra şampiyonluktan eden pirlo.

Hocam çöp dediğin kadroda Gomis, Kerem, Van Aanhold, Boey, Feghouli, Barış Alper ve Nelson vardı. Yani 2 sene üst üste şampiyon kadrodan bayağı adam var. Tamam Avrupa'da bir şeyler oldu da, Galatasaray'ın ligi 13. Bitirmesinin bahanesinin olmaması lazım.

Galatasaray ligi 13.bitirirken kadro başında terim yoktu. Gomis terim döneminde gelmedi barış alper oynamıyordu ve keremin o dönem ilk yarıdaki skor katkısı 2.yarıdan fazlaydı. Nelsson zaten gayet iyiydi Avrupa'da? Ligde sağ bekte oğulcan oynuyordu. Hangi takımlısın acaba sen?

Bu hücum hattıyla neler yapardı acaba İmparatorum ah ah. Okan sürekli star yiyor, öğütüyor resmen. Geçen senenin ilk yarısına kadar Okan’ı severdim ama yediği futbolcuları düşününce bu imkanlar Terim’de olsa neler yapardı diyor insan. Evet, eski jenerasyon kaldı Terim artık ama adamın etki gücü çok fazla. Bu yüzden taraftar ve oyuncular seviyor onu.