Detaylar
Kim cevapladı?Hayır, eskide kaldı be artık. Futbol modernleşti.
Neden gelmeli mesela? 2011-2012 sezonundan sonraki o mükemmel süreçte gördünüz. İstikrar bozuldu takım dağıldı. Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadık Madrid’i dağıttık. Lige de ambargo koymuştuk son sezonun da başında gittik İngiltere’de Emirates Kupasını aldık. Sonra ne oldu? Ünal Aysal ile Terim’in aradı açıldı. Sonra tüpçü milli takıma davet etti. 2 takımı çalıştıran Terim tüm işleri batırdı. Bırakın, susun da istikrarı bozmayın. İstikrar istikrar…
EmperorAntares
Uzman
Fatih hoca artık zirvede bırakmalı, bu saatten sonra gerek yok gerçekten. Kendisini severim ama yeterli bir serüvendi zaten.
Aeronight
Üstün
Futbol takip etmiyorum ama adamı bizim Galatasaraylılar ve Instagram'dan falan çok duydum, gördüm. Ben seviyorum valla. Gelse birkaç tane daha Fatih Terim editi falan çıkar. Ben isterdim. Bizimkilere atacak post falan çıkarıyor. Misal bu:
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Ben gelmesini isterim Galatasaray'ın kötü olduğu sene 21-22 sezonu Avrupa'da namağlup çıkardı gruptan ligde kötüydü ama Avrupa'da başarıları vardı Fatih terim bence geri gelmeli.
Kötü olduğu seneki şu oynayışı şu an iyi olduğu halde bile young Boys'a gösteremedi.
Yani objektif olacaksak okan buruğun Avrupa'da çok fazla başarısı yok manchesteri yenmek dışında okan buruk ligde iyi.
Fatih terim ise Avrupa'da iyi ligdede iyi bir adam bana göre.
Kötü olduğu seneki şu oynayışı şu an iyi olduğu halde bile young Boys'a gösteremedi.
Yani objektif olacaksak okan buruğun Avrupa'da çok fazla başarısı yok manchesteri yenmek dışında okan buruk ligde iyi.
Fatih terim ise Avrupa'da iyi ligdede iyi bir adam bana göre.
- Makaleler
- 1
Bu kadroyu şimdiki hocadan daha iyi oynatacağı kesin. Çerçöp kadroyla namağlup Avrupa ligi grubundan çıktı adam, eline düzgün kadro verilse Barcelona'yı da ezer geçerdi.
Bu kadroyu şimdiki hocadan daha iyi oynatacağı kesin. Çerçöp kadroyla namağlup Avrupa ligi grubundan çıktı adam, eline düzgün kadro verilse Barcelona'yı da ezer geçerdi.
Övdüğün sezonu kaçınçı bitirdik hatırlıyorsun değil mi? Ayrıca Fatih Terim ile çalışan herkesin röportajını dinle, çoğu kişi "furbolu bilmiyor, anlamıyor. Tek bildiği bağırmak" diye şikayet ediyor.