Çin, Moğolistan, Vieatnam, Laos, Kamboçya veya Myanmar. Çünkü dejenere kültüre sahip değiller. Dejenere kültüre sahip olmayan Uzak Doğu ülkelerini seviyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Japonya'yı geçip doğuya doğru hareket etmeye devam edersek Hollanda'ya varabiliriz aslında, Uzak Doğu değilse de "çok çok Uzak Doğu" ülkesi sayılabilir.
Ben hep boyle dusunuyorum aslinda dunya yuvarlak ama nasıl batisi veya dogusu var batiya dumduz gitsen yine oldugun yere gelirsin doguya gitsen yine aynisi. Garip geliyor.
Kore diyenlerin mevzuya ilgi ve alaka şu seviyede:
Eki Görüntüle 47838
Patronlara işçiyi günde 21,5 saat çalıştırmak serbest mesela.
Bu da haftalık zorunlu mesai saatinin 69 saate çıkması üzerine, yeni bir haber:
Eki Görüntüle 47843
Adamlar o kadar çok çalıştırılıyor ki çocuk bile yapacak vakitleri olmuyor. Onca teşvike rağmen aile başına doğum oranı 0,8 falan olmalı. İğrenç hayatları var.
Yok kanka ekonomileri cok iyi bir de anime falan yapiyorlar sen bilmiyon.
Üstelik okulda kalma saati de çok yüksek, öğrenciler geceleyin sıralara başlarını koyarak uyuyorlar.Kore diyenlerin mevzuya ilgi ve alaka şu seviyede:
Eki Görüntüle 47838
Patronlara işçiyi günde 21,5 saat çalıştırmak serbest mesela.
Bu da haftalık zorunlu mesai saatinin 69 saate çıkması üzerine, yeni bir haber:
Eki Görüntüle 47843
Adamlar o kadar çok çalıştırılıyor ki çocuk bile yapacak vakitleri olmuyor. Onca teşvike rağmen aile başına doğum oranı 0,8 falan olmalı. İğrenç hayatları var.
Sayılır mı bilmiyorum ama SingapurMerhaba arkadaşlar.
Sizce hangi ülke?
Hangisi favoriniz? Benimki Güney Kore.
Japonya'ya gitmiştim eskiden öyle pembe çiçekler falan yok
Hangi dönem gittiniz. Sakuralar Nisan ayının ortasında açar Mayıs sonlarında azalmaya başlar.Japonya'ya gitmiştim eskiden öyle pembe çiçekler falan yok![]()