Cimbom_44
Yetkin
Nereden buldunuz hocam.
Nereden buldunuz hocam.
Güney Kore diyenlerin mevzuya ilgi ve alaka şu seviyede:
Eki Görüntüle 47838
Patronlara işçiyi günde 21,5 saat çalıştırmak serbest mesela.
Bu da haftalık zorunlu mesai saatinin 69 saate çıkması üzerine, yeni bir haber:
Eki Görüntüle 47843
Adamlar o kadar çok çalıştırılıyor ki çocuk bile yapacak vakitleri olmuyor. Onca teşvike rağmen aile başına doğum oranı 0,8 falan olmalı. İğrenç hayatları var.
Kapitalizmin en vahşi hâlini görebileceğiniz ülkelerden. Buna benzer bir konuda daha paylaşmıştım aynı mevzuyu, aşağıya bırakayım.
Kuzey Kore: 2 gence Güney Kore dizisi izlemekten 12 yıl ağır iş cezası.İnternet yok telefon bilgisayara gerek yok. İyi bir işte çalışırsan fakirlik sefillikte yok.Ben yasalara uyarım suç işlemem. İnsan hakları batının uydurduğu bir şey onu boşver.
Keşke en başta deseydiniz hocam.
Bu konuda problemimiz yok cok sukur.
Anam değil babam değil ama aramızın iyi olduğu güzel ülkelerden biri, onlar da bizi sever, severim.Merhaba arkadaşlar.
Merak ettiğim sen soruyorum. Ben çok seviyorum, sizlerin düşüncelerini merak ettim.
Bu tip haberlerin %99'u yalan çıkıyor ya. "Görüntülerde" demiş haber ama görüntü yok.Kuzey Kore: 2 gence Güney Kore dizisi izlemekten 12 yıl ağır iş cezası.
Sevmeye devam edebilirsin, benim tek üzüntüm bir adam milletim özgür ve mutlu olsun diye çabaladı.
Özellikle ana akım Batı medyası K.Kore yalan haberlerinde çığır açıcı seviyede, çok itimat etmemek gerek.Hocam, sizi severim ama Kuzey Kore güzellemesi yapmaya pek gerek yok. Haberlerin doğruluğu ya da yanlışlığı durumunu bilmiyorum, ama yüksek oranda bu tür olayların yaşandığını düşünüyorum çünkü yeterli ortam var. Konu ile ilgili resim var aslında ama doğru mudur bilmiyorum. Kuzey Kore tarafı doğru mu yoksa yalan mı diye sorulursa, yüksek ihtimalle yalan diyecektir. Doğru diyecek halleri yok.Bu tip haberlerin %99'u yalan çıkıyor ya. "Görüntülerde" demiş haber ama görüntü yok.Özellikle ana akım Batı medyası K.Kore yalan haberlerinde çığır açıcı seviyede, çok itimat etmemek gerek.