Amerika’nın 3 Uzak Doğu kolonisinden 3’ünü de sevmiyorum. Büyük dejenere topluluklar.
Detaylar
Kim cevapladı?Asya kültürünün tanıyanlar veya ilgi duyanlar bilir, asla sevilecek ülkeler değillerdir. Yabancılara bakış açıları kötüdür. Amerika hayranlığı en uç noktadadır. Toplum baskısı insanı intihara sürükleyecek kadar rezil boyutlara ulaşabiliyor. Zorbalık kültürün bir parçası. Ten renginiz, geliriniz veya çalışkan olmanız gibi kel alaka şeylerden zorbalanabilirsiniz.
Turistlik güzel yerler. Ha bir de içindeki hanımefendiler güzel.
Cimbom_44
Yetkin
Hanımefendiler konusunda haklısınız.Asya kültürünün tanıyanlar veya ilgi duyanlar bilir, asla sevilecek ülkeler değillerdir. Yabancılara bakış açıları kötüdür. Amerika hayranlığı en uç noktadadır. Toplum baskısı insanı intihara sürükleyecek kadar rezil boyutlara ulaşabiliyor. Zorbalık kültürün bir parçası. Ten renginiz, geliriniz veya çalışkan olmanız gibi kel alaka şeylerden zorbalanabilirsiniz.
Recep Tayyip İvedik
Üstün
Hocam bende çok seviyorum.Merhaba arkadaşlar.
Merak ettiğim sen soruyorum. Ben çok seviyorum, sizlerin düşüncelerini merak ettim.
Cimbom_44
Yetkin
Peki Koreli kızlar ?
Recep Tayyip İvedik
Üstün
Gerçekten çok güzel bir zevki var. Tadı damağında kalıyor insanın. (Neyden bahsettiğim anlaşılmıştır herhalde, daha fazla açmama gerek yok herhalde hocam.)
Cimbom_44
Yetkin
Yoksaaa...Gerçekten çok güzel bir zevki var. Tadı damağında kalıyor insanın. (Neyden bahsettiğim anlaşılmıştır herhalde, daha fazla açmama gerek yok herhalde hocam.)
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Eh iste. Guzel dizi ve filmelri var. Onun disinda cok da bir olayi yok. Bir Ankara etmez.