Cem değeri 12MM e göre biraz düşük degil mi ? Eğer o halde serin çalıştırıyorsa iyiymiş.
12MM olan stokta yoktu maalesef o yuzden 9MM almak zorunda kaldım ona rağmen serın çalışıyor. 12 MM varsa onu öneririm marka fark etmez fakat bütçe varsa da Thermaltake kule tipi çok iyi . Sıvı soğutma ise bence gereksiz.

12mm olan stokta yoktu maalesef o yuzden 9mm almak zorunda kaldım ona rağmen serın çalışıyor. 12 mm varsa onu öneririm marka fark etmez fakat bütçe varsa da Thermaltake kule tipi çok iyi. Sıvı soğutma ise bence gereksiz.

9mm olmasına rağmen dediğin gibi calistiriyorsa bayağı iyiymiş. 12mm stoklarda vardı. Ama sistemini stokları bitti baska sistem bakacağım. Bütçem şu an icin cok fazla yok cunku monitörü de ileride yükselteceğim icin kalan bütçeyi monitöre ekleyeceğim. Sıvı soğutmayı önceden düşünüyordum hem serinlik sende kasada sık görünsün diye ama bütçe yetmeyince yapacak bir şey yok.

9mm olmasına rağmen dediğin gibi calistiriyorsa bayağı iyiymiş. 12mm stoklarda vardı. Ama sistemini stokları bitti baska sistem bakacağım. Bütçem şu an icin cok fazla yok cunku monitörü de ileride yükselteceğim icin kalan bütçeyi monitöre ekleyeceğim. Sıvı soğutmayı önceden düşünüyordum hem serinlik sende kasada sık görünsün diye ama bütçe yetmeyince yapacak bir şey yok.

Sağlam kule tipi aynı bütçedeki sıvı soğutucudan daha iyi oluyor. Güzel bir kule tipi aldın mı fazla düşünmene gerek yok.