X11B

Üyecik
Merhabalar,

Fazeon F15 içinde kullanılan 750 watt PSU modüler Gen5 PSU mudur yoksa değil midir? Resmi sitesinde beyaz modelde fully modular Gen5 yazarken siyah olan için yazmıyor, ama satılan güvenilir bir sitede siyah versiyonu için Gen5 modüler ibaresi mevcut; hangisi gerçek?

Kafam gerçekten karışıyor bu ürünlerdeki çelişkilerden, şimdiden teşekkürler!

Merhaba,

Fazeon F15 içinde kullanılan 750 watt PSU modüler Gen5 PSU mudur yoksa değil midir? Resmi sitesinde beyaz modelde fully modular Gen5 yazarken siyah olan için yazmıyor ama satılan güvenilir bir sitede siyah versiyonu için Gen5 modüler ibaresi mevcut; hangisi gerçek?

Kafam gerçekten karışıyor bu ürünlerdeki çelişkilerden, şimdiden teşekkürler!

Evet hocam. Tam modüler PSU ile geliyor. Bronz sertifikalı. Linki de atarsanız tam bilgi verebilirim.

Alan kişi de bu PSU çıkmış.
4.webp

Evet fakat modüler olup olmadığını anlamak bu fotoğraftan pekte mümkün değil maalesef.
ATX serisi non modüler ama Fazeon'un kasalarına hangi modeli koyduğu belirsiz. Modüler olanlara P1A-B serisinden koyarlar. Sadece o seride modülerlik gördüm. Öbür BX ve ATX serisinde görmedim.

Ek olarak attığın linkteki üründe Gen5 veya modülerlik ifadesi zaten geçmiyor. Onda modüler gelmez çok yüksek ihtimalle.

ATX serisi non modüler ama Fazeon'un kasalarına hangi modeli koyduğu belirsiz. Modüler olanlara P1A-B serisinden koyarlar. Sadece o seride modülerlik gördüm. Öbür BX ve ATX serisinde görmedim.

Ek olarak attığın linkteki üründe Gen5 veya modülerlik ifadesi zaten geçmiyor. Onda modüler gelmez çok yüksek ihtimalle.

Belirsizlik zaten beni delirtiyor, kasanın tasarımı çok hoş fakat 750 watt PSU F17'deki PSU'dan daha mı iyi, yoksa sadece modüler mi, yoksa modüler değil normal mi? Her sitede başka bir bilgi var, aynı kasanın farklı revizyonlarda olduğunu fakat bunu Fazeon'un söylemediğini düşünmeye bile başladım neredeyse.

Burada satışta olan sitelerin/yerlerin adını verebiliyor muyuz emin değilim o sebeple isim vermek istemedim.

O kadar rastgele bilgi var ki, birinin netleştirmesi gerekiyor, özellikle bu kadar bütçe dostu iken ve transient spike tepkileri nasıl oluyor, kondansatör ısıları nerelerde geziyor, soğutması dengeliyor mu, voltaj dalgalanmaları takılan farklı gpulara göre nasıl davranıyor, bunlar net olursa fiyatı çok cazip diğer satıcılara göre.

Bir şeyin iyi olmaması en kötüsü kılmıyor onu, sonuçtabilirsin iyi veya kötü diye ama net olmaması kötüdende kötü bence.