Fazla kilo ve kamburluk için 3 aylık fitness programı tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orlev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

orlev

Çalışkan
Merhabalar.

30 yaşındayım, 1.87 boyunda ve 95 kiloyum. Vücut Kitle İndeksim 27.17, yani fazla kilolu olarak geçiyorum. Daha önce spor geçmişim var; gençken (15-25 yaş arasında) aralıklı olarak 3 sene spor yaptım.

Bir ara 14 yaşındayken 1.80 boyunda ve 104 kiloydum, obezite sorunum vardı. O dönem 8 ayda 25 kg vermiştim. Sonra 2 sene içinde tekrar 94 kg oldum, ardından 1 ayda 8 kg verdim. Kilo vermekle ilgili bir sıkıntım yok fakat bel bölgesinde çok yağ var ve kamburluğum bulunuyor. Bugün bir salona 3 aylık üye olacağım.

Salondaki hocalar PT (Personal Trainer) olarak geçtiği ve ekstra fazla para vermek cazip gelmediği için, kendim uygulayabileceğim 3 aylık bir kondisyon, güç ve postür antrenmanı programı arıyorum. Önerebileceğiniz programlar varsa göz atmak isterim.

Salondaki hocalar size basitinden bir program yazmak için bile para istiyorlarsa o salona gitmeyin, yazılmadıysanız yazılmayın.
PPL yapın derim ben, en klasiğidir. Push pull legs. Kamburunuz da var çok zorlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…