Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2242

Üstün
Ekran kartım 1050Ti sildim yükledim olmadı. Ekran kartı sürücülerini her şeyi sildim, olmadı. O kadar para vermiştim çıktığı zamanlar şimdi oldu boşa para yani giden 600 saatime oldu.

Dosya Ekleri

• 1709666660987.webp
    1709666660987.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 652
Çözüm
Ekran kartında overclock veya underclock var mı?

Bir de Belgeler->FC24->Cache klaösür varsa siler misin içeriğini?

Şunu da dener misin:

Bu, "PipelineLibraryPcDx12.cpp" adresinde bir hata olduğunu gösteren Directx Hatası sorunumu çözdü.

PipelineLibary hatasını düzeltmenin yolu MachineGuid'i d1eb246e-6243-4460-a88e-5d4e52b1ef6b olarak değiştirmektir.

Windows tuşu + R, ardından regedit'e girin.

LOCAL_MACHINE altında Microsoft'u ve ardından Cryptography'yi bulun.

Cryptography altında MachineGuid'i bulacaksınız, değiştirmeden önce orijinal MachineGuid'inizi yedeklediğinizden emin olun, ardından yukarıda verileni girin.

Bu benim sorunumu çözdü.

Bir de neden eski ekran kartı sürücü sürümü kullanıyorsun?

• Windows tuşu + R, ardından regedit'e girin.
  • LOCAL_MACHINE, Software, Microsoft, Cryptography altında.
  • Sağ tarafta sadece MachineGUID satırını silin
  • Sonra sadece oyununuzu çalıştırın, otomatik olarak sisteminiz için doğru olanla değiştirecektir! Verilen GUID'yi kullanmayın, bu numara her PC için benzersizdir.
Ekran kartım 1050Ti sildim yükledim olmadı. Ekran kartı sürücülerini her şeyi sildim, olmadı. O kadar para vermiştim çıktığı zamanlar şimdi oldu boşa para yani giden 600 saatime oldu.
RTX 4070 yazıyor. FSR modu gibi bir şey mi kurdunuz farklı oyunlara?

Merhaba,

Sorununuz hâlâ devam ediyorsa, Process Monitor ile hata raporu oluşturup paylaşabilir misiniz?

Arkadaşlar birkaç haftadır bu hatayı veriyor. Neredeyse her nerede ne yazıyorsa denedim. Olmadı. Lütfen biri gerçek bir çözüm söylesin ya.

Kod:
DirectX function
"m_d3d12PipelineLibrary->StorePipeline(HashStrDx12(key),pipelineState)" failed with E_UNEXPECTED ("Unexpected failure."). GPU: "NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti", Driver: 55176.
E:\packages\RenderCore2\2.10.00-fb-fifa_18570913\source\platform\PcDx12\PipelineLibraryPcDx12.cpp

Dosya Ekleri

• 1710430165355.webp
    1710430165355.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 655
Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de Belgeler->FC24->Cache klaösür varsa siler misin içeriğini?

Şunu da dener misin:

Bu, "PipelineLibraryPcDx12.cpp" adresinde bir hata olduğunu gösteren Directx Hatası sorunumu çözdü.

PipelineLibary hatasını düzeltmenin yolu MachineGuid'i d1eb246e-6243-4460-a88e-5d4e52b1ef6b olarak değiştirmektir.

Windows tuşu + R, ardından regedit'e girin.

LOCAL_MACHINE altında Microsoft'u ve ardından Cryptography'yi bulun.

Cryptography altında MachineGuid'i bulacaksınız, değiştirmeden önce orijinal MachineGuid'inizi yedeklediğinizden emin olun, ardından yukarıda verileni girin.

Bu benim sorunumu çözdü.

• Windows tuşu + R, ardından regedit'e girin.
  • LOCAL_MACHINE, Software, Microsoft, Cryptography altında.
  • Sağ tarafta sadece MachineGUID satırını silin
  • Sonra sadece oyununuzu çalıştırın, otomatik olarak sisteminiz için doğru olanla değiştirecektir! Verilen GUID'yi kullanmayın, bu numara her PC için benzersizdir.

Son düzenleme:
Çözüm
RenderCore2 klasorunden bir hata yiyorsunuz ve hata veren dosyanin adina bakarak oyun dosyalarini dogrulamanizi oneririm.
Buna ek olarak EA forumlarinda ayni dosyadan dolayi ayni hatayi alan biri çözümü asagida fotograftaki registry dosyasini fotogrataki karakterler ile degistirerek bulmus. Duzenlemeyi yaptiktan sonra bilgisayarinizi yeniden baslatip oyle denemenizi oneririm.

1710431037227.webp

Bir de belgeler->FC24->cache klaösür varsa siler misin içeriğini?

Şunu da dener misin:

bu, "PipelineLibraryPcDx12.cpp" adresinde bir hata olduğunu gösteren DirectX hatası sorunumu çözdü.

Pipelinelibary hatasını düzeltmenin yolu machineguid'i D1EB246E-6243-4460-A88e-5D4E52B1EF6b olarak değiştirmektir.

Windows tuşu + R, ardından Regedit'e girin.

Local_machıne altında Microsoft'u ve ardından Cryptography'yi bulun.

Cryptography altında machineguid'i bulacaksınız, değiştirmeden önce orijinal machineguid'inizi yedeklediğinizden emin olun, ardından yukarıda verileni girin.

Bu benim sorunumu çözdü.

• Windows tuşu + R, ardından Regedit'e girin.
  • Local_machıne, software, Microsoft, Cryptography altında.
  • Sağ tarafta sadece machineguıd satırını silin.
  • Sonra sadece oyununuzu çalıştırın, otomatik olarak sisteminiz için doğru olanla değiştirecektir! Verilen guıd'yi kullanmayın, bu numara her PC için benzersizdir.

Recep abi çözersek çok iyi olur. Ama dediğin klasör yok. Diğer söylediklerini deniyorum sırayla.

Bir de belgeler->FC24->cache klaösür varsa siler misin içeriğini?

Şunu da dener misin:

bu, "PipelineLibraryPcDx12.cpp" adresinde bir hata olduğunu gösteren DirectX hatası sorunumu çözdü.

Pipelinelibary hatasını düzeltmenin yolu machineguid'i D1EB246E-6243-4460-A88e-5D4E52B1EF6b olarak değiştirmektir.

Windows tuşu + R, ardından Regedit'e girin.

Local_machıne altında Microsoft'u ve ardından Cryptography'yi bulun.

Cryptography altında machineguid'i bulacaksınız, değiştirmeden önce orijinal machineguid'inizi yedeklediğinizden emin olun, ardından yukarıda verileni girin.

Bu benim sorunumu çözdü.

• Sonra sadece oyununuzu çalıştırın, otomatik olarak sisteminiz için doğru olanla değiştirecektir! Verilen guıd'yi kullanmayın, bu numara her PC için benzersizdir.

Abi oldu gibi Allah razı olsun. Hata vermedi çok teşekkür ederim. Peki en son yazdığını anlamadım.
  • Sonra sadece oyununuzu çalıştırın, otomatik olarak sisteminiz için doğru olanla değiştirecektir! Verilen guıd'yi kullanmayın, bu numara her PC için benzersizdir. Bunu yazmışsın ya abi anlmadım.

Dosya Ekleri

• 1710444813332.webp
    1710444813332.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 557
  • 1710445971954.webp
    1710445971954.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 394
  • 1710446021140.webp
    1710446021140.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 476
Son düzenleme: