573

Uzman
Xbox Game Pass ile iki oyunuda oynayabiliyorum. Eğer ikisi arasında çok fark yoksa FC 24 indiririm diye düşündüm. Aralarında çok fark var mıdır?

FC 25'e en fazla 2-3 yenilik gelmiştir ve tabii ki kadro güncellemeleri.
Gemini'ye bu konuyla ilgili Flash modeliyle bir Deep Research(Araştırma) yapmasını söyledim.

1. FC25'e Rush modu diye bir yenilik gelmiş. Açıklaması da; "
Arkadaşlarınızla Football Ultimate Team™, Clubs ve Santra'da yüksek tempo ve az oyuncu ile oynamanın yeni bir yolu olan 5'e 5 Rush'ta takım kurun." yönünde.
2. FC24'te yok ama bir diğer yenilik ise FC25'e FC IQ özelliği gelmiş; bir nevi daha Yapay Zeka modeli gibi, daha odaklı bir sistem gibi düşün; sanırım Football Manager'daki gibi ayrıntılı taktik sistemi.
3. FC24'ün aksine FC25'e kadın futbolu gelmiş.
4. FC24'te Ultimate Team'de Kontratlar varken FC25'te kontratlar kalkmış.

Yani bunlar temel farklar, bunları kendin de araştırabilirsin.
Diğer farklar da var elbette ama gereksiz detay olur.

Özetle: FC25, FC24'e oranla daha gelişmiş bir oyun. "Beni durdurma, 2-3 maç atar sıkılır çıkarım" kafasındaysan FC24, "kariyer oynamak istiyorum" kafasındaysan FC25.

Not: İkisini de oynamadım. FC24 kütüphanemde mevcut. FC25 bende yok ama bana daha çok cazip geldi.

Edit: 1. maddedeki açıklama kısmını EA sitesinden aldım, Gemini'den değil kafan karışmasın :)

Son düzenleme:
Tamam ama neden? Neden alması gerektiğini belirtirsen arkadaşın kafasındaki soru işaretleri de kalkmış olur :)

Benim gibi güncel kadro seviyorsa. Yenilik seviyorsa. Alınmalı. Offline oynıyıcaksa almasın. Modlu olarak güncel kadro yapılıyor. Offline.

Dosya Ekleri

• 1751840529705.webp
    1751840529705.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 42