Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ricardo Quaresma

Başarılı
Oyunu Steam üzerinden aldım. DS4 kontrolcümü bağlayıp oyuna girmeye çalıştığımda Xbox Controller simgeleri çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Oyunu Steam üzerinden aldım. DS4 kontrolcümü bağlayıp oyuna girmeye çalıştığımda Xbox Controller simgeleri çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sorunu çözdüm. Oyunun özellikler > kontrolcü > FC25 için geçersiz kılma seçeneğini "Steam girdisini devre dışı bırakın" olarak değiştirin. Steam'i geniş ekran modunda açıp oyuna geniş ekran modunda girin.
Steam üzerinden Genel Denetleyici Ayarları üzerinden PS yapılandırma ayarını kontrol edin.
Genel denetleyici ayarları kısmını bulamadım.
1731786985649.webp

Burayı diyorsanız bu şekilde ayarlarım:

Sorunu çözdüm. Oyunun özellikler > kontrolcü > FC25 için geçersiz kılma seçeneğini "Steam girdisini devre dışı bırakın" olarak değiştirin. Steam'i geniş ekran modunda açıp oyuna geniş ekran modunda girin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam devre dışı bırakınca oyuna girdiğimde kolu algılamıyor bağlı olursa algılıyor kabloyu cıkarınca algılamayı kesiyor tekrar.