Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Oyunu Steam üzerinden aldım. DS4 kontrolcümü bağlayıp oyuna girmeye çalıştığımda Xbox Controller simgeleri çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sorunu çözdüm. Oyunun özellikler > kontrolcü > FC25 için geçersiz kılma seçeneğini "Steam girdisini devre dışı bırakın" olarak değiştirin. Steam'i geniş ekran modunda açıp oyuna geniş ekran modunda girin.
Steam üzerinden Genel Denetleyici Ayarları üzerinden PS yapılandırma ayarını kontrol edin.
yagiizd 2
Üstün
Genel denetleyici ayarları kısmını bulamadım.Steam üzerinden Genel Denetleyici Ayarları üzerinden PS yapılandırma ayarını kontrol edin.
Burayı diyorsanız bu şekilde ayarlarım:
DS4 gibi programlar kurulu mu?
yagiizd 2
Üstün
Kurdum. Oyuna giremeyince sildim.
İnceleyip, deneyebilirsiniz.
Kaynak:
Kaynak:
yagiizd 2
Üstün
Oyunu Steam üzerinden aldım. DS4 kontrolcümü bağlayıp oyuna girmeye çalıştığımda Xbox Controller simgeleri çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Sorunu çözdüm. Oyunun özellikler > kontrolcü > FC25 için geçersiz kılma seçeneğini "Steam girdisini devre dışı bırakın" olarak değiştirin. Steam'i geniş ekran modunda açıp oyuna geniş ekran modunda girin.
Son düzenleyen: Moderatör:
lodestar
Üyecik
Hocam devre dışı bırakınca oyuna girdiğimde kolu algılamıyor bağlı olursa algılıyor kabloyu cıkarınca algılamayı kesiyor tekrar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
2026'da Red Dead Online hilecileri bilgisayara virüs bulaştırabilir mi?
- Alex Mason
-
Wi-Fi 6 ile Wi-Fi 7 arasında kapsama alanı farkı var mı?
- Türknet Sorunları Bitmez
-
-
-