Reddit'te Windows'un Oyun Modu'nu ve ekran kartının programından Düşük Gecikme Modu'nu kapatmayı tavsiye eden bir gönderi okumuştum. Onu yaptığımdan beri aylardır yağ gibi oyun.

Sorun yok şu anlık.
Gayet akıcı oyun performansı.

Deneyeceğim sağ olasın.

Reddit'te Windows'un oyun Modu'nu ve ekran kartının programından düşük gecikme Modu'nu kapatmayı tavsiye eden bir gönderi okumuştum. Onu yaptığımdan beri aylardır yağ gibi oyun.

Denedim az önce 144Hz yenilime hızı ve FPS limiti kapalı şekilde kasım Kasım kasılıyor oyun. FPS'i 90'a kadar düşürüp denedim bir nebze azalıyor ama yine yer yer paslarda şutlarda kasma yapıyor. Kasım ayından bu yana böyle bir şey nasıl mümkün olur düzeltilmez akıl sır ermez bunca PC kullanıcısına büyük hakaret. Yeni seride Türkçe spikerden bahsediliyor ne gelirse gelsin almamak lazım.

Reddit'te Windows'un oyun Modu'nu ve ekran kartının programından düşük gecikme Modu'nu kapatmayı tavsiye eden bir gönderi okumuştum. Onu yaptığımdan beri aylardır yağ gibi oyun.

Düşük gecikme modu zaten kapalıymış oyun modunu da kapattım sonuç aynı oynanmaz bu oyun indirip denemiş olduk en azından sağ ol hocam.

Son düzenleme: