emilbreivik 2

Başarılı
Az önce rivals girdim. Rakibin pasları, şutları ve oyuncuları aşırı hızlı. Sanki normalden daha hızlı şut çekiyor. Benim oyuncularım eşşek gibi ağır, sprint tuşunu kolun içine kadar soktum koşsunlar diye ama yok. Pasları zaten söylemiyorum, pas tuşuna ne kadar basarsam basayım paslarım diğer oyuncuma yetişmiyor bile. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum, sorun nedir?

Momentumu rakibe vermiş seni de aciz bırakmış oyun. Klasik EA futbol oyunu. Bazen üstesinden gelmek için oyuncuların arasında pas yapman gerekiyor. Düzelmiyorsa çıkıp yeni maça direkt.

Momentumu anlamanın bazı yolları var. Mesela topu sol kanadına ver yardırmaya çalış. Gitmiyorsa momentumu rakibine vermiş demektir.

Momentumu rakibe vermiş seni de aciz bırakmış oyun. Klasik EA futbol oyunu. Bazen üstesinden gelmek için oyuncuların arasında pas yapman gerekiyor. Düzelmiyorsa çıkıp yeni maça direkt.

Momentumu anlamanın bazı yolları var. Mesela topu sol kanadına ver yardırmaya çalış. Gitmiyorsa momentumu rakibine vermiş demektir.

Hocam durum şöyle ki topu kanada taşımayı bırakın, 2 metre önümdeki adama, şakasız söylüyorum ki topu atamıyordum. Maça ben başladım ve santradan sonra topu benim dibimdeki adama attım, top benim dibimdeki adama gidene kadar rakip araya girip topu aldı, öyle bir koştu ki yakalamayı bırak arkasından bile koşamadım. Dakika 15-20'de skor 4-0 falan oldu çıktım hemen ben de.

Biraz sonra belki yine girerim oyuna, o zaman maçın bir kısmını videoya alıp koyarım buraya.