Champions'a giriyorum. Sevinç ya da toxiclik yapan yok. Rivals'e giriyorum. Adam mevlana gibi dönüyor. Griddy yapıyor. 1 sayı öne geçince. Kendi sahasında pas yapıyor hiç hücum yapmıyor. Full geri pas veriyor. 2 dakika şurada oyun oynıyıcaz. Onu da zehir zıkkım edenlere selam olsun. O kadar para veriyoruz. Sırf iki dakika kafa dağıtmak için. Onca saatimi verdim. Neden bunların hepsi. Rivals oynarken oluyor. Champions'a girdim. Adam sevinç yapmıyor diye. 20-0 saldım maçı. Bana böyle oyuncular gelsin istiyorum. Hele Türkler arkadaşlar bende Türk'üm. Türk'üm. Ama öyle bir toxiclik öyle bir sinir edici davranışları var ki. Şu oyunda yapmayın bari ya. Nefret ettiriyonuz insanı. Yabancısı gelir griddy. Türk'ü gelir. Griddy. Ya ben hani sevinç yapılmasın demiyorum. Benim şu oyunda kızdığım. Mevlana gibi dönmek ne ya. Bir oyuncuyu alıyor adam. Döne döne geliyor. Bir diğeri. 1 sayı geçiyor diye. Kendi sahasında pas çeviriyor. Champions'a giriyorum. Oyun zaten P2W champions oyuncuları güçlü oluyor. Benim kadrom bu. Bence yapmayın arkadaşlar böyle şeyler. Yapıyorsanız eğer. Bazı oyuncular geliyor. O kadar iyi ki. Maçtan zevk alıyor insan. Şimdi diyebilirsiniz. Eee sende yap. Ben oyundan zevk almak için oynuyorum. İnsanları toxiclemek için değil.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Toksikler her yerde var. Ne yapalım
Bana da denk geliyor böyle tipler. O yüzden çevrimdışı oynuyorum
Görkem Say
Üstün
Her yerde var ama ozellikle Turkler ve Ruslarla oyun oynamayacaksin.
Her yerde var ama ozellikle türkler ve ruslarla oyun oynamayacaksin.
Az önce. Çok iyi goller attım. Ama rakip iyiydi. Kendi kaleme gol attım. Berabere bitirdik maçı. Böyleleri gelse sıkıntı yok. Yenileyim. Ama toksik gelince. Sarmıyor.
ornitorenk
Uzman
Kariyer modunu oynamanı tavsiye ediyorum. 2. lig bir İtalya veya Fransa takımını alıp transferlere 1. lige çıkarmak ve orada da şampiyon olmak için uğraşmak bana göre daha zevkli. Hatta bu takımlara Süper Lig'ten tanıdık topçular transfer edince de iyice güzel oluyor.
LA Knight
Üstün
Böyle oynamak daha zevkli çünkü. O kadar FIFA saatin var ama işin sırrını çözememişsin. Türk olunca zorla yeneceksin, rahatsız edeceksin karşındaki Türk'ü çünkü çıldırmasını oyun içine yansıtıyor. Kaymalar başlıyor, kolu bırakıyor veya EA veya Steam'e davet gönderip, küfür ediyorlar. Sen iyi niyetli bir Türk oyuncu olabilirsin de ben kendi ülkemin futbol oyunu oyuncularını bilirim. Bizim insanımız sabırsız ve rahatsız edici şeylere dayanamaz. Böyle şeyler yapıp kendimden birini çıldırtmak hoşuma gidiyor.
Ayrıca Griddy o kadar da çirkin bir gol sevinci var. Mesela şu sevinç Griddyden daha uyuz edici:
Ayrıca Griddy o kadar da çirkin bir gol sevinci var. Mesela şu sevinç Griddyden daha uyuz edici:
Böyle oynamak daha zevkli çünkü. O kadar FIFA saatin var ama işin sırrını çözememişsin. Türk olunca zorla yeneceksin, rahatsız edeceksin karşındaki Türk'ü çünkü çıldırmasını oyun içine yansıtıyor. Kaymalar başlıyor, kolu bırakıyor veya EA veya Steam'e davet gönderip, küfür ediyorlar. Sen iyi niyetli bir Türk oyuncu olabilirsin de ben kendi ülkemin futbol oyunu oyuncularını bilirim. Bizim insanımız sabırsız ve rahatsız edici şeylere dayanamaz. Böyle şeyler yapıp kendimden birini çıldırtmak hoşuma gidiyor.
Ayrıca griddy o kadar da çirkin bir gol sevinci var. Mesela şu sevinç griddyden daha uyuz edici:
FC 25'i ocak ayında aldım. Çok gelişme bekleyemem. Kendimde. P2W oyunu çünkü. Para basan iyi kartlar çıkartıyor. Yaptım yine bir şeyler. İyi kadrom oldu. Artık kim ne yapıyorsa ona göre davranma kararı aldım. Mesela maç başladı gibi. Bakacağım Türk mü değil mi diye. Diyelim yaptı griddy. Atacağım golü aynısını yapacağım. Öne geçersem geride oynayacağım. Full defans.
Yussuffiii
Üyecik
Bu Griddy'nin olayı nedir? Neden herkes bu sevinçten bu kadar nefret ediyor. Yeni başladım oyuna ama izlediğim reelsların etkisinde kalmamdan dolayı sanırım hiçbir alakam olmamasına rağmen bu sevinci görünce bir gıcıklanıyorum. Nedir bu sevincin olayı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-