Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 11 Temmuz 2025 #1 Selamlar, Satın alma opsiyonlu kiralık oyuncum var. Oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanamıyorum, yardımcı olur musunuz?
Selamlar, Satın alma opsiyonlu kiralık oyuncum var. Oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanamıyorum, yardımcı olur musunuz?
Çözüm Afterbyte 13 Temmuz 2025 Barış dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kiralık süresinin bitimine 1 ay kala satın alma opsiyonu açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Son ayda bu sorunu yaşadım. Yeni sezonun hemen başında aktifleşti, satın aldım.
Barış dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kiralık süresinin bitimine 1 ay kala satın alma opsiyonu açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Son ayda bu sorunu yaşadım. Yeni sezonun hemen başında aktifleşti, satın aldım.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.720 12 Temmuz 2025 #2 Yanlış hatırlamıyorsam kiralık süresinin bitimine 1 ay kala satın alma opsiyonu açılıyordu. Artı 0 Eksi
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 13 Temmuz 2025 #3 Barış dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kiralık süresinin bitimine 1 ay kala satın alma opsiyonu açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Son ayda bu sorunu yaşadım. Yeni sezonun hemen başında aktifleşti, satın aldım. Artı 0 Eksi Çözüm
Barış dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kiralık süresinin bitimine 1 ay kala satın alma opsiyonu açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Son ayda bu sorunu yaşadım. Yeni sezonun hemen başında aktifleşti, satın aldım.