Detaylar
Kim cevapladı?messigoatgerisiyok
Uzman
Hocam ben de almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz oyun hakkında.
Hocam ben de almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz oyun hakkında.
Ben uzun süredir satın alıyorum. Maddi durum yoktu çıktığı gibi alamadım. İndirim olunca alabildim. Oyunu daha denemedim. İndirme yeni bitti. FC 24 ve FC 25'i çok oynadım. Güzel diye alıyorum. FC 26'yı Epic Games ile aldım. FIFA 23'te var.
Dosya Ekleri
ragnarock19
Çalışkan
FIFA16'dan beri hep PS üzerinden satın aldım. Bu yılki kadar şişirilen bir versiyona denk gelmemiştim. Benim için hayal kırıklığı oldu, UT oynamıyorsanız geç kaldığınız herhangi bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Oyunun ayrıca geliştirmesi gereken çok ama çok fazla nokta var. Mesela yakın zamanda gelen güncellemeyle kaleci kurtarışları biraz nerflendi. Bu da şu an iyi savunma yaparken bile bir hatada hemen gole sebebiyet veriyor.
Sayfalarca problem yazarım ama oyun işte. Her sene hemen alıyoruz, oynuyoruz. Alternatifi yok ve bunun farkında oldukları için çok rahatlar.
Oyunun ayrıca geliştirmesi gereken çok ama çok fazla nokta var. Mesela yakın zamanda gelen güncellemeyle kaleci kurtarışları biraz nerflendi. Bu da şu an iyi savunma yaparken bile bir hatada hemen gole sebebiyet veriyor.
Sayfalarca problem yazarım ama oyun işte. Her sene hemen alıyoruz, oynuyoruz. Alternatifi yok ve bunun farkında oldukları için çok rahatlar.