Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar FC 26 oynarken sürekli bu hatayı alıyorum. Oyun medium ayarlarda. Yapay zekaya sordum, ekran kartı sürücüsü çökmüş falan diyor. Bu sürüm sorunlu mu yoksa DDU ile silip tekrar mı kurmam gerek?
NVDIA ekran kartlarında (50 serisi hariç) bir süre daha eski sürümde kalınabilir. @Yener K hocamın dediği gibi DDU ile sürücüyü kaldırıp, temiz bir şekilde 577 ya da 566.36 kurun.
DirectX dosyalarını tekrardan yükleyin ve oyun dosyalarını doğrulayın.
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.