Merhabalar, PS kafede FC 26 oynadım ve oyun hoşuma gitti, ben de almak istiyorum. PC sürümünü alacağım. Hiçbir FC oyununa sahip değilim, iki hafta önce FIFA 23 indirip FIFA oynamaya vs. alıştım ve gayet de sevdim bundan dolayı FC 26 alasım var. Oyunun online kısmıyla muhtemelen pek işim olmaz.

Sizce şu anki fiyatıyla alıp oynayayım mı? Belirli tarihlerde indirime girdiğini falan biliyorum ama sanırım son oyun fazla indirime girmiyor ayrıca indirim tarihi çok uzaksa beklemek de istemem. En yakın indirim dönemini ve ne kadar gireceğini vs. bilen biri söylerse sevinirim.

Bence bekle. Mart civarında EA üzerinden iyi fiyata yakalayabilirsin FC 25'teki gibi. Veya daha sonraki aylarda Steam üzerinden.
5 aya kadar oynama hevesim kalacağını sanmam. Alırsam da birkaç yıl yenisini almam zaten. İyi fiyattan kastınız yüzde kaç indirim mesela?

5 aya kadar oynama hevesim kalacağını sanmam. Alırsam da birkaç yıl yenisini almam zaten. İyi fiyattan kastınız yüzde kaç indirim mesela?
Yani şöyle diyeyim, ben geçen sene Ukrayna üzerinden yaklaşık FC 25'i 470 lira civarına almıştım. O zamana kadar keyfim kalmaz diyorsanız sizin bileceğiniz iş elbette.

İki gün sonra Epic Games'te indirimler başlayacak ama muhtemelen indirime girmez. Daha yeni çıktı.
Başlayacak dediğiniz indirim ne indirimi tam olarak? Şimdi baktım 16-30 Ekim arası Cadılar Bayramı indirimi olduğu yazıyordu ama herhangi bir indirim yok. 20 Ekim'de başlayan bir indirim de bulamadım internette.

Dostum, EA üzerinden 1700 TL’ye alabilirsin. Boşu boşuna indirim bekleme. Yöntemi anlatayım: Ukrayna’ya bağlanan beleş VPN indirmen lazım. İndir, sonra Ukrayna’ya bağlan. Sonra EA sitesine gir; 1700 Ukrayna parası ediyor, o da bizim ülkede 1700 TL. 1 Ukrayna parası 1 TL falan. Böyle ucuza alabilirsin. Hayırlı olsun.