YZ ayarları kısmından oyun kurma hızını 70-80 civarına çekin. Aynı şekilde gelişine pas sıklığı, orta açma sıklığı, dribbling sıklığı gibi seçenekleri de artırabilirsiniz. Agresifliği de kesinlikle artırın yoksa neredeyse hiç faul yapmıyorlar kanser bir şey.
Bir de yeni güncellemelerle birlikte gelen santra sonrası topu 1. bölgeye taca atması var. Tamam gerçekte de zaman zaman kullanılan bir taktikti ama her takım her maç aynısını yapıyor.
Takımların oynanış farklarının da olmaması çok saçma. Zorluğu seçkine aldım çekişmeli olsun diye. Kaleci kabiliyetlerini falan da artırdım. Böyle az gol oluyor ve oyun olması gerektiği hızda akıyor. Ama Fatih Karagümrük gelip Barcelona tiki-taka yapınca gülesim geliyor.
Mod kütüphanesi şimdiden genişledi. Bence Nexus ve Infinity'de biraz dolaşın. İlla ki size uygun modlar olacaktır. Ben oyunu daha iyi kılması açısından bırakacağım ekteki modları kullanıyorum. Bir de bunun oynanış modları var. Topun ayağa sakız gibi yapışmasını engelleyip ayrı bir obje olarak simüle eden, tepkiselliği azaltan, oyuncuların becerilerinin farkını belirginleştiren modlar. Benim en sevdiğim Paulv2k4 olmuştu ama onun da her şeye faul çalma sıkıntısı var. Temiz kayarak müdahale yapmayı feda etmek size koymazsa deneyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 213433