Vemoxis
Uzman
Yıllardır FIFA'da ve PES'te kariyer yaparım. Bu yıl Ultimate Team sardığım için kariyer açmamıştım hiç. Dün teknik direktör kariyeri açayım dedim ama saçma bir şekilde botların yönettiği rakip takım o kadar kanser oynuyor ki sadece pas yapıyor, asla topu alamıyorsun ve kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen geri dönüp kendi kalecisine kadar pas yapıyor. Yani böyle saçma bir oynanış tarzı yok. Hiçbir FIFA'da böyle bir şey görmemiştim.
Oyun modu olarak da en zorda falan değilim, dünya klası oynuyorum. Yani o kadar da yüksek zorluk değil. Seçkin falan açsam kim bilir ne olacak, bu neden böyle bilgisi olan var mı? Yani en azından rekabet falan olsun asla topu vermiyor, sadece pas yapıyor, gol de atmıyorlar. Ya saçma sapan bir gol atıp 1-0 yeniyorlar ya da 0-0 bitiyor. Çünkü sadece pas yapıyorlar, atak bile yapmıyorlar.
Oyun modu olarak da en zorda falan değilim, dünya klası oynuyorum. Yani o kadar da yüksek zorluk değil. Seçkin falan açsam kim bilir ne olacak, bu neden böyle bilgisi olan var mı? Yani en azından rekabet falan olsun asla topu vermiyor, sadece pas yapıyor, gol de atmıyorlar. Ya saçma sapan bir gol atıp 1-0 yeniyorlar ya da 0-0 bitiyor. Çünkü sadece pas yapıyorlar, atak bile yapmıyorlar.