Arkadaşlar merhaba, FC 26 için çok şey konuşuldu, söylendi ancak ben bir şeyi merak ediyorum. Belki biliyorsunuzdur, FC 24’te online Volta modu vardı, FC 25’te ise online değildi, sadece yanınızdaki arkadaşınızla oynayabiliyordunuz. FC 26’da bu durum nasıl olacak, bir bilginiz var mı? Ben hiçbir söylenti bulamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
Arkadaşlar merhaba, FC 26 için çok şey konuşuldu, söylendi ancak ben bir şeyi merak ediyorum. Belki biliyorsunuzdur, FC 24'te online Volta modu vardı, FC 25'te ise online değildi, sadece yanınızdaki arkadaşınızla oynayabiliyordunuz. FC 26'da bu durum nasıl olacak, bir bilginiz var mı? Ben hiçbir söylenti bulamadım.
FC 26'da Volta doğrudan geri dönmese de, sokak futbolu deneyimini farklı bir biçimde sunmayı planlıyor. Yeni modun çevrimdışı oynanabilirlik sunması konusunda söylentiler var. EA kendi sitesinde forumlarda ki konular bunu işaret ediyor.
FC 26'da Volta doğrudan geri dönmese de, sokak futbolu deneyimini farklı bir biçimde sunmayı planlıyor. Yeni modun çevrimdışı oynanabilirlik sunması konusunda söylentiler var. EA kendi sitesinde forumlarda ki konular bunu işaret ediyor.
Bu beni üzdü FC 24'te ki gibi online sokak futbolu oynamak çok güzel bir deneyimdi. :')
SpeedBeast34
Üstün
Arkadaşlar merhaba, FC 26 için çok şey konuşuldu, söylendi ancak ben bir şeyi merak ediyorum. Belki biliyorsunuzdur, FC 24'te online Volta modu vardı, FC 25'te ise online değildi, sadece yanınızdaki arkadaşınızla oynayabiliyordunuz. FC 26'da bu durum nasıl olacak, bir bilginiz var mı? Ben hiçbir söylenti bulamadım.
Yani demem o ki onun yerine EA, sokak futbolu deneyimini yeni bir mod üzerinden rush FIFA street tarzı getirmeyi planlıyor.