Selrains Uzman Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 3 14 Ocak 2026 #1 FC 26 oyununu indirdim, ancak bu hata mesajı çıktı. Nasıl düzeltebileceğimi biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2026
mortem.dll bulunamadı Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.663 Makaleler 23 Çözümler 100 Beğeniler 3.083 Yer Cordis Die 14 Nisan 2026 #2 Selrains dedi: FC 26 oyununu indirdim, ancak bu hata mesajı çıktı. Nasıl düzeltebileceğimi biliyor musunuz? Eki Görüntüle 218220 Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulu olduğu klasöre gidip C:\Program Files\EA Games\[FC26] yolunu bul. EAAntiCheat.Installer.exe'yi yönetici olarak çalıştırıp öyle dene. AntiCheat kalıntılarını da temizlemek işe yarayabilir, burada; C:\Program Files\EA\AC Yine olmaz ise son olarak: Win + R ile services.msc EAAntiCheatService Sağ tık - Özellikler - Başlangıç türü: Manual veya Automatic Durdur ve ardından tekrar Başlat Artı 0 Eksi
Selrains dedi: FC 26 oyununu indirdim, ancak bu hata mesajı çıktı. Nasıl düzeltebileceğimi biliyor musunuz? Eki Görüntüle 218220 Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulu olduğu klasöre gidip C:\Program Files\EA Games\[FC26] yolunu bul. EAAntiCheat.Installer.exe'yi yönetici olarak çalıştırıp öyle dene. AntiCheat kalıntılarını da temizlemek işe yarayabilir, burada; C:\Program Files\EA\AC Yine olmaz ise son olarak: Win + R ile services.msc EAAntiCheatService Sağ tık - Özellikler - Başlangıç türü: Manual veya Automatic Durdur ve ardından tekrar Başlat