diazpov

Çalışkan
Merhaba, FC26'da ara ara oyunum çok ağırlaşıyor. Bir gün oyun çok güzel, akıcı; gamepad'imi anlık algılıyor, istediğim her şeyi yapabiliyorum ama bir günde oyun çok ağırlaşıyor, gamepad'i tam algılamıyor. Yani ellerimle yaptığım hareketlerin oyunda gerçekleşmesi çok zaman alıyor, düzgün bir şekilde R1 dribbling bile yapamıyorum.
Bu konuyu yaşayan tek ben değilim, sunuculardan vesaire olduğunu düşünüyorum çünkü incelediğim birkaç forumda da böyle cevaplar vardı. Sizlerden de bu olayı yaşayan ve işe yarayan kendince çözüm bulabilen varsa yazabilir mi?

Oyunda optimizasyno sorunu var bende aldım bu sene maksimum 10 saat oynadım 24 oynuyorum bundan dolayı EA patates yaptı oyunu Steam yorumlarından belli zaten herkes sikayetci.

İnternet bağlantısı iyi değilse oyun ağır bir şekilde akar, oyunda takılmalar olmaması için oyun hareketleri yavaşlatıyor. Electronic Arts, güncelleme notlarında da animasyonların ağır bir şekilde ilerleyeceği belirtilmiş. Yani oyunun ağırlaşması normal. Bağlantıyı dengeleyebilmek için ağırdan oynatıyor.