Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 400 TL
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Ortak hesap almanızı tavsiye etmem, hiç güvenli olmayan bir satış yöntemi. Bir anda şifre değiştirilebilir, hesap kapanabilir ya da hesabın gerçek sahibi hesaba erişimini geri alabilir.
Bu tür satış yapılan hesapların çoğu çalıntı oluyor.
Cnote
Uzman
Merhaba, İtemsatış'tan ortak hesap oyun almayı düşünüyorum. Offline erişim oluyormuş sanırım, daha önce alan var mı bu konuda aydınlatabilir mi? FC 26 çıktı malum fiyatlar da çok pahalı.
Bütçen olmayıpta böyle bir şey yapacağına korsan indirmek daha mantıklı. Bütçen uygun olduğunda gider yine satın alırsın. Korsan güzellemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Ortak hesap almanızı tavsiye etmem, hiç güvenli olmayan bir satış yöntemi. Bir anda şifre değiştirilebilir, hesap kapanabilir ya da hesabın gerçek sahibi hesaba erişimini geri alabilir.
Açıklamalarında hesabın kendilerine ait olduğunu söylüyorlar canlı desteğe de sorduğumda çalıntı hesap satışına izin verilmediğini söylediler. Sanırım satıcı önemli gibi görünüyor, bir sorunda da destek talebi açıp haklı olduğumda iade alabileceğimi belirttiler. Daha önce alışveriş yapan varsa bilgilendirme yaparsa çok iyi olur.
Bütçen olmayıpta böyle bir şey yapacağına korsan indirmek daha mantıklı. Bütçen uygun olduğunda gider yine satın alırsın. Korsan güzellemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Korsanı açıkçası hiçbir türlü indirmem hocam, birkaç defa bilgisayarıma virüs bulaştı saatlerim gidiyor.
Hangi satıcıdan aldığın önemli, benim aldığım hesaplar 2 yıldır patlamadı mesela hala girip oynuyorum genelleme yapmak mantıklı değil korsandan farkı olmaz diyenler de yanlış düşünüyor oyunun en son sürümünü ve malware olmadan indiriyosunuz ortak hesapta. Yanlış ve bilgisizce bir yorum.
Online oyunları oynayamazsın ortak hesapta.Merhaba, İtemsatış'tan ortak hesap oyun almayı düşünüyorum. Offline erişim oluyormuş sanırım, daha önce alan var mı bu konuda aydınlatabilir mi? FC 26 çıktı malum fiyatlar da çok pahalı.
sndwchmaker
Yetkin
İtemsatış üzerinden aldım. Sadece kariyer yaptığım için çevrimdışı oynamakta bir sakınca olmuyor. Çıktığı ilk günden satın aldım ve bu zamana kadar sorunsuz oynadım. Sadece bir kere hesabın şifresi değişti, onda da satıcıya sorduğumda yeni şifreyi hemen iletti.
Ben satın alırken genelde başarılı satışlara ve yorumlara çok dikkat ediyorum. Son 1 yıldır çok pahalı gelen bazı oyunların hesaplarını satın alıyorum ve şu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Ama satıcıların yazdıkları açıklamaları iyice, dikkatlice okuyun ve satın alırken video kaydı da alın. Bir sorun çıkarsa İtemsatış destek veriyor. Tabii dediğim gibi video çekme, hesaptan çıktığınızın kaydını alma gibi şeyler gerekli oluyor o yüzden temkinli olmakta fayda var.
Ben satın alırken genelde başarılı satışlara ve yorumlara çok dikkat ediyorum. Son 1 yıldır çok pahalı gelen bazı oyunların hesaplarını satın alıyorum ve şu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Ama satıcıların yazdıkları açıklamaları iyice, dikkatlice okuyun ve satın alırken video kaydı da alın. Bir sorun çıkarsa İtemsatış destek veriyor. Tabii dediğim gibi video çekme, hesaptan çıktığınızın kaydını alma gibi şeyler gerekli oluyor o yüzden temkinli olmakta fayda var.
Abonelik işlemi her ay 6 dolar oluyor ya o beni biraz endişelendiriyor açıkçası çünkü her ay para ödeyebileceğimi zannetmiyorum, sanırım bu ortak erişim hesabı 1 kere alıyorum ve kullanıyorum.Bir kaç kere paylaşımlı hesap aldım bi sorun yaşamadım. FC 26 için EA Play alabilirsiniz aylık 6 dolardı sanırım.
noby
Uzman
Düzgün satıcıdan alırsanız uzun süre kullanabiliyorsunuz.Abonelik işlemi her ay 6 dolar oluyor ya o beni biraz endişelendiriyor açıkçası çünkü her ay para ödeyebileceğimi zannetmiyorum, sanırım bu ortak erişim hesabı 1 kere alıyorum ve kullanıyorum.
Aynen öyle, bende 2-3 satıcı ile sorun yaşadım para iadem hesabıma gelmişti korsana gerek yok ortak paylaşımlı hesaplar varken malware riskini almaya asla değmez 20 lira için.İtemsatış üzerinden aldım. Sadece kariyer yaptığım için çevrimdışı oynamakta bir sakınca olmuyor. Çıktığı ilk günden satın aldım ve bu zamana kadar sorunsuz oynadım. Sadece bir kere hesabın şifresi değişti, onda da satıcıya sorduğumda yeni şifreyi hemen iletti.
Yeni konular
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle