FC26 "EA Anti-Cheat GameExitCode -200" hatası

ozzzy

Uzman
Selam arkadaşlar, haftalardır EA SPORTS FC 26'da oyunu bir türlü açamıyorum. Sürekli GameExitCode: -200 hatası alıyorum (loglardan anladığım kadarıyla) ve oyun açılış ekranında çöküyor. Sorunu çözmek için şu ana kadar denemediğim yol kalmadı, süreci özetliyorum:

• 1. Temel Onarımlar: EA App üzerinden "Onar (Repair)" fonksiyonu defalarca denendi, dosyalar eksik görünmese de anti-cheat her seferinde patladı.
  • 2. Disk Değişikliği: Oyun ilk başta C: diskindeyken hata verdiği için silinip D: diskine kuruldu, sorun çözülmeyince tekrar tamamen silinip C: diskine sıfırdan temiz kurulum yapıldı.
  • 3. Kalıntı ve Çöp Temizliği: Revo Uninstaller ile tüm EA, EA Desktop ve EA Anti-Cheat kalıntıları, kayıt defteri (registry) anahtarları ve %localappdata%, %appdata%, ProgramData altındaki gizli klasörler tamamen temizlendi.
  • 4. Sürücü ve Çakışmalar: Sistemde çakışma yaratabilecek olası kernel seviyesi yazılımlar (Cheat Engine 7.6 vb.) kaldırıldı.
  • 5. Güncelleme Artıkları (_b Dosyaları): Kurulum klasöründe güncelleme kalıntısı olarak kalan _b ve .bak uzantılı bozuk kopya dosyalar (EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe_b vb.) temizlendi ve doğru adlandırıldı.
  • 6. Windows Servis Krizi (En Büyük Semptom): Windows hizmetlerinde EAAntiCheatService hiç görünmüyor (FAILED 1060: Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok hatası alınıyor). CMD üzerinden yönetici olarak sc create EAAntiCheatService binPath= ... komutuyla servis elle ve başarıyla (SUCCESS) oluşturulmasına ve sc start ile tetiklenmesine rağmen, oyun her başlatıldığında anti-cheat yine başlatılamıyor ve -200 hatasıyla kapanıyor.
Oyun orijinal (Epic Games üzerinden), sistem güncel. Bu lanet -200 hatasını ve servis kaybolma döngüsünü C'ye kurmama rağmen aşabilen var mı? Başına gelen ve çözen varsa yardımlarını bekliyorum.

Oyunu komple kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz?

EA App ve EA Anticheat programlarını da Revo Uninstaller ile kaldırın.

2. ve 3. madde de belirttiğim gibi zaten oyunu toplamda 3 kere silip yeniden yükledim.

EA App ve EA Anticheat programlarını da Revo Uninstaller ile kaldırın.
3. Madde de belirttiğim gibi zaten bu işlemi yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…