Selam arkadaşlar, haftalardır EA SPORTS FC 26'da oyunu bir türlü açamıyorum. Sürekli GameExitCode: -200 hatası alıyorum (loglardan anladığım kadarıyla) ve oyun açılış ekranında çöküyor. Sorunu çözmek için şu ana kadar denemediğim yol kalmadı, süreci özetliyorum:
- 1. Temel Onarımlar: EA App üzerinden "Onar (Repair)" fonksiyonu defalarca denendi, dosyalar eksik görünmese de anti-cheat her seferinde patladı.
- 2. Disk Değişikliği: Oyun ilk başta C: diskindeyken hata verdiği için silinip D: diskine kuruldu, sorun çözülmeyince tekrar tamamen silinip C: diskine sıfırdan temiz kurulum yapıldı.
- 3. Kalıntı ve Çöp Temizliği: Revo Uninstaller ile tüm EA, EA Desktop ve EA Anti-Cheat kalıntıları, kayıt defteri (registry) anahtarları ve %localappdata%, %appdata%, ProgramData altındaki gizli klasörler tamamen temizlendi.
- 4. Sürücü ve Çakışmalar: Sistemde çakışma yaratabilecek olası kernel seviyesi yazılımlar (Cheat Engine 7.6 vb.) kaldırıldı.
- 5. Güncelleme Artıkları (_b Dosyaları): Kurulum klasöründe güncelleme kalıntısı olarak kalan _b ve .bak uzantılı bozuk kopya dosyalar (EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe_b vb.) temizlendi ve doğru adlandırıldı.
- 6. Windows Servis Krizi (En Büyük Semptom): Windows hizmetlerinde EAAntiCheatService hiç görünmüyor (FAILED 1060: Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok hatası alınıyor). CMD üzerinden yönetici olarak sc create EAAntiCheatService binPath= ... komutuyla servis elle ve başarıyla (SUCCESS) oluşturulmasına ve sc start ile tetiklenmesine rağmen, oyun her başlatıldığında anti-cheat yine başlatılamıyor ve -200 hatasıyla kapanıyor.