Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Hesaplar kısmına Google hesabımı girdim. Bütün izinleri de verdim ama Google Drive dosya yöneticisi içinden erişilemez durumda. Şimdi sistemi yeniden başlatacağım. Yanlış yaptığım bir şey mi var?

Hesabı silip yeniden ekledim ama yine de erişim hatası alıyorum.

1773603205230.webp

Terminal'den "dolphin" diye çağırırsanız debug için terminalde çıktılar alacaksınız, bağlantı sırasında neyin sorun olduğu büyük ihtimal terminal ekranına düşecektir. journalctl -f komutuyla da takip edebilirsiniz anlık hata mesajlarını. Şu anki haliyle çok mümkün değil birisinin yardım etmesi.

Son düzenleme:
Bash:
recep@localhost-live:~$ dolphin
kf.kio.gui: PreviewJob subjob had an error: ""
qt.qpa.services: Failed to register with host portal QDBusError("org.freedesktop.portal.Error.Failed", "Could not register app ID: App info not found for 'org.kde.kioworker'")
org.kde.kgapi: Requested resource is forbidden.
org.kde.kgapi: Requested resource is forbidden.
kf.kio.core: UDSEntry for '.' not found, creating a default one. Please fix the "kioworker" KIO worker.
recep@localhost-live:~$

Ekstra olarak az önce GNOME'un dosya yöneticisi Nautilus'ta Fedora 43 workstation üzerinden Google Drive'a giriş yapıp kullanabildim. Sorun sadece KDE'de gibi gözüküyor. Yine de bence GNOME (veya nautilus) kullanmak için yeterli bir sebep değil. Alternatiflere yönelmek daha mantıklı gibi.

Ben kendi adıma web arayüzü üzerinden kullanmaya alıştım.

Ekstra olarak az önce GNOME'un dosya yöneticisi Nautilus'ta Fedora 43 workstation üzerinden Google Drive'a giriş yapıp kullanabildim. Sorun sadece KDE'de gibi gözüküyor. Yine de bence GNOME (veya nautilus) kullanmak için yeterli bir sebep değil. Alternatiflere yönelmek daha mantıklı gibi.

Ben kendi adıma web arayüzü üzerinden kullanmaya alıştım.
Nautilus'ta Drive'dan .mp4'leri direkt olarak oynatamıyorum ben, bu sorun benle mi alakalı bilmiyorum ama çözümü varsa gayet hoş olur.

KIO GDrive KDE icin Drive uygulamasi imis ben Xfce kullanıyorum deneyemedim kullanan var mi? Dolphin, Kate, Gwenview bunlar ile calisiyormus.

Son düzenleyen: Moderatör: