Halihazırda MacBook Pro M.2 Apple slicon işlemcili bir Mac cihazım var bu cihaza sorunsuz bir şekilde Fedora'yı kurdum ve her şey sorunsuz çalışmakla birlikte bir sorun var;
Harici monitörden görüntü alamıyorum. Elimde DisplayPort kablosu mevcut bir ucu DisplayPort diğer ucu USB-C type bunu MacBook Pro'ya bağladığımda görüntü gelmiyor.
Size danışmak istediğim ise şu;
Harici monitörden görüntü alabilmem mümkün mü? Eğer mümkünse kablo önerisi, kernel güncellemesi veya başka alternatif olarak ne yapabilirim?
Hub veya benzeri bir yöntemle bunu aşarım diye düşünmüştüm.
Hayır , harika çalışıyor
@Recep Baltaş hocam, Type-C harici başka bir şekilde hub, HDMI bağlantısı ya da başka bir şekilde görüntü almam mümkün mü? Görüntüleyeceğim Hz fark etmez bu arada
fedora-42-displaylink-1.14.9-2.github_evdi.src.rpm versiyonu kullanılıyor resimdeki sistemde. Eğer denemeye karar verirseniz ve aynı versiyonu kullanmak isterseniz, dnf update komutlarını çalıştırdıktan sonra aşağıdaki komutlarla kurabilirsiniz:
Hub veya benzeri bir yöntemle bunu aşarım diye düşünmüştüm.
Hayır , harika çalışıyor
@Recep Baltaş hocam, Type-C harici başka bir şekilde hub, HDMI bağlantısı ya da başka bir şekilde görüntü almam mümkün mü? Görüntüleyeceğim Hz fark etmez bu arada