Çözüldü Fedora Linux Minecraft nasıl yüklenir

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8461

Uzman
Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.

1. Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
  2. Sonra terminale şunu yazınız:
  3. find ~ -name "accounts.json"
  4. Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
  5. echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim?
Hatayi atar misin?
Launcheri nereden indiriyorsun ve hangi launcher?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…