8 8461 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 673 Çözümler 9 Beğeniler 279 1 Mart 2025 #1 Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim?
Çözüm 1 1 14356 2 Mart 2025 8461 dedi: Sadece Microsoft var. Eki Görüntüle 129279 Genişletmek için tıkla... Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım. Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux Sonra terminale şunu yazınız: find ~ -name "accounts.json" Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle: echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
8461 dedi: Sadece Microsoft var. Eki Görüntüle 129279 Genişletmek için tıkla... Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım. Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux Sonra terminale şunu yazınız: find ~ -name "accounts.json" Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle: echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.953 1 Mart 2025 #2 8461 dedi: Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hatayi atar misin? Launcheri nereden indiriyorsun ve hangi launcher? Artı 0 Eksi
8461 dedi: Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hatayi atar misin? Launcheri nereden indiriyorsun ve hangi launcher?
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 825 Çözümler 29 Beğeniler 956 Yer Black Shores Archipelago 1 Mart 2025 #3 Denediğiniz launcher nedir? Prism Launcher kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.953 1 Mart 2025 #4 The Shorekeeper dedi: Denediğiniz launcher nedir? Prism Launcher kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya da SK. Bence pek cici bir Launcher. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Denediğiniz launcher nedir? Prism Launcher kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya da SK. Bence pek cici bir Launcher.
KS KS 8 8461 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 673 Çözümler 9 Beğeniler 279 1 Mart 2025 #5 The Shorekeeper dedi: Denediğiniz Launcher nedir? Prism Launcher kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 29 dedi: Hatayi atar misin? Launcher'i nereden indiriyorsun ve hangi Launcher? Genişletmek için tıkla... Legacy Launcher ve Prism Launcher denedim ikisinde de aynı dediğim hatayı aldım lunar Client yüklüyorum şimdi umarım hata vermez terkrardan. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Denediğiniz Launcher nedir? Prism Launcher kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 29 dedi: Hatayi atar misin? Launcher'i nereden indiriyorsun ve hangi Launcher? Genişletmek için tıkla... Legacy Launcher ve Prism Launcher denedim ikisinde de aynı dediğim hatayı aldım lunar Client yüklüyorum şimdi umarım hata vermez terkrardan.
Hasan Şahin Uzman Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 21 1 Mart 2025 #6 29 dedi: Ya da SK. Bence pek cici bir Launcher. Genişletmek için tıkla... Hatta bende kullanıyorum mükemmel bir Launcher eğer harcayacaksan orijinal Launcher'i denemeye çalış ama sklauncher açık kaynak kodlu. Artı 0 Eksi
29 dedi: Ya da SK. Bence pek cici bir Launcher. Genişletmek için tıkla... Hatta bende kullanıyorum mükemmel bir Launcher eğer harcayacaksan orijinal Launcher'i denemeye çalış ama sklauncher açık kaynak kodlu.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 825 Çözümler 29 Beğeniler 956 Yer Black Shores Archipelago 1 Mart 2025 #7 8461 dedi: Legacy Launcher ve Prism Launcher denedim ikisinde de aynı dediğim hatayı aldım lunar Client yüklüyorum şimdi umarım hata vermez terkrardan. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı ekran görüntüsüyle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
8461 dedi: Legacy Launcher ve Prism Launcher denedim ikisinde de aynı dediğim hatayı aldım lunar Client yüklüyorum şimdi umarım hata vermez terkrardan. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı ekran görüntüsüyle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
KS KS 8 8461 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 673 Çözümler 9 Beğeniler 279 2 Mart 2025 #8 The Shorekeeper dedi: Aldığınız hatayı ekran görüntüsüyle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü 2025-03-02 00-52-42.webp 339,2 KB · Görüntüleme: 80 Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Aldığınız hatayı ekran görüntüsüyle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde.
Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 2 Mart 2025 #9 8461 dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Legacy Launcher artık çevrimdışı kullanılamaz bir Minecraft hesabına ihtiyacınız var eğer istemiyorsanız çevrimdışı Minecraft alternatifleri var. Artı 0 Eksi
8461 dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Legacy Launcher artık çevrimdışı kullanılamaz bir Minecraft hesabına ihtiyacınız var eğer istemiyorsanız çevrimdışı Minecraft alternatifleri var.
KS KS 8 8461 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 673 Çözümler 9 Beğeniler 279 2 Mart 2025 #10 Yusuf Kerem dedi: Legacy Launcher artık çevrimdışı kullanılamaz bir Minecraft hesabına ihtiyacınız var eğer istemiyorsanız çevrimdışı Minecraft alternatifleri var. Genişletmek için tıkla... Çevrim dışı alternatifleri nedir? Artı 0 Eksi
Yusuf Kerem dedi: Legacy Launcher artık çevrimdışı kullanılamaz bir Minecraft hesabına ihtiyacınız var eğer istemiyorsanız çevrimdışı Minecraft alternatifleri var. Genişletmek için tıkla... Çevrim dışı alternatifleri nedir?