Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.
- Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
- Sonra terminale şunu yazınız:
find ~ -name "accounts.json"- Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
Hatayi atar misin?Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim?
Launcheri nereden indiriyorsun ve hangi launcher?
The Shorekeeper
Üstün
Denediğiniz launcher nedir? Prism Launcher kullanabilirsiniz.
Ya da SK. Bence pek cici bir Launcher.Denediğiniz launcher nedir? Prism Launcher kullanabilirsiniz.
Denediğiniz Launcher nedir? Prism Launcher kullanabilirsiniz.
Hatayi atar misin?
Launcher'i nereden indiriyorsun ve hangi Launcher?
Legacy Launcher ve Prism Launcher denedim ikisinde de aynı dediğim hatayı aldım lunar Client yüklüyorum şimdi umarım hata vermez terkrardan.
Hasan Şahin
Uzman
Hatta bende kullanıyorum mükemmel bir Launcher eğer harcayacaksan orijinal Launcher'i denemeye çalış ama sklauncher açık kaynak kodlu.
The Shorekeeper
Üstün
Legacy Launcher ve Prism Launcher denedim ikisinde de aynı dediğim hatayı aldım lunar Client yüklüyorum şimdi umarım hata vermez terkrardan.
Aldığınız hatayı ekran görüntüsüyle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Aldığınız hatayı ekran görüntüsüyle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
Bu şekilde.
Dosya Ekleri
Yusuf Kerem
Yetkin
Legacy Launcher artık çevrimdışı kullanılamaz bir Minecraft hesabına ihtiyacınız var eğer istemiyorsanız çevrimdışı Minecraft alternatifleri var.
Legacy Launcher artık çevrimdışı kullanılamaz bir Minecraft hesabına ihtiyacınız var eğer istemiyorsanız çevrimdışı Minecraft alternatifleri var.
Çevrim dışı alternatifleri nedir?
Yeni konular
-
-
Simetrik internet için talep çağrısı ve örgütlenmesi organize edilebilir
- yalnızca sitem
-
-
-
-