Çözüldü Fedora Linux Minecraft nasıl yüklenir

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8461

Uzman
Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.

1. Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
  2. Sonra terminale şunu yazınız:
  3. find ~ -name "accounts.json"
  4. Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
  5. echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /path/to/account.json

/path/to/account.json burayı silip dizini yapıştırın.

Prism Launcher'i o kod ile yükledim ama find ~ -name "accounts. JSON" yazınca sadece indirilenler klasörü çıkıyor

Hocam bu işi Windows terminalinde yapabilir miyiz?

PollyMc (poly değil o virüslü) dediğim PollyMc bir Prism Launcher forku. Orijinal Minecraft hesabınız olmadan Prismdeki tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz. Modpack falan olayı var.

PolyMC'de denenebilir, bilginize.
Virüslü o, Polly diyorsanız o güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…