Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.
- Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
- Sonra terminale şunu yazınız:
find ~ -name "accounts.json"- Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /path/to/account.json
/path/to/account.jsonburayı silip dizini yapıştırın.
Prism Launcher'i o kod ile yükledim ama find ~ -name "accounts. JSON" yazınca sadece indirilenler klasörü çıkıyor
Flatpak ile indirip yazar mısınız birde?Prism Launcher'i o kod ile yükledim ama find ~ -name "accounts. JSON" yazınca sadece indirilenler klasörü çıkıyor
Tamam hocam Microsoft hesabım ile hesap açtım ve find ~ -name "accounts. JSON yazdım dediklerinizi yaptım çevrim dışı hesap açtım çok teşekkür ederim.
Yusuf Kerem
Yetkin
Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.
Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
Sonra terminale şunu yazınız:
find ~ -name "accounts.json"
Sonra çıkan çıktıdan prismlauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
Hocam bu işi Windows terminalinde yapabilir miyiz?
Hocam bu işi Windows terminalinde yapabilir miyiz?
echo {"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3} > %appdata%/PrismLauncher/accounts.jsonBunu deneyin olmazsa buraya bakınız.
Yusuf Kerem
Yetkin
echo {"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3} > %appdata%/PrismLauncher/accounts.json
Bunu deneyin olmazsa buraya bakınız.
Erişim engellendi hatası veriyor hocam.
Windows pek bilmiyorum Github sayfasındaki alternatif çözüme bakın.
Yusuf Kerem
Yetkin
Windows pek bilmiyorum GitHub sayfasındaki alternatif çözüme bakın.
Alternatif olan çalıştı teşekkürler hocam.
Saruman Paşa
Uzman
PollyMc (poly değil o virüslü) dediğim PollyMc bir Prism Launcher forku. Orijinal Minecraft hesabınız olmadan Prismdeki tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz. Modpack falan olayı var.
Virüslü o, Polly diyorsanız o güzeldir.