Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.860 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 10 Temmuz 2025 #1 2-3 tane Fedora Linux makine kurdum ama bunlarda şifre olmasın istiyorum. Açtığım zaman direkt ana ekrana gelsin. Kurulum yaparken zorla şifre istedi diye girdim. Bu şifreleri nasıl iptal ederim?
2-3 tane Fedora Linux makine kurdum ama bunlarda şifre olmasın istiyorum. Açtığım zaman direkt ana ekrana gelsin. Kurulum yaparken zorla şifre istedi diye girdim. Bu şifreleri nasıl iptal ederim?
Çözüm Hasan Merkit 10 Temmuz 2025 Koneko Toujou dedi: Hocam mesajı şimdi gördüm. Masaüstünden kolayca yaparsam daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ayarlar -> Sistem -> Kullanıcılar yolunu izle ve işaretlediğim seçeneği aktifleştir. Sonra yeniden başlat.
Koneko Toujou dedi: Hocam mesajı şimdi gördüm. Masaüstünden kolayca yaparsam daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ayarlar -> Sistem -> Kullanıcılar yolunu izle ve işaretlediğim seçeneği aktifleştir. Sonra yeniden başlat.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 13 Temmuz 2025 #31 Hasan Merkit dedi: Ayarlar -> Sistem -> Kullanıcılar yolunu izle ve işaretlediğim seçeneği aktifleştir. Sonra yeniden başlat. Eki Görüntüle 162313 Genişletmek için tıkla... Şu toplam 4-5 tık iş için 3 sayfa neye uğraştınız anlamıyorum. Terminalle boşuna uğraştırmaya gerek yok. Artı 0 Eksi
Hasan Merkit dedi: Ayarlar -> Sistem -> Kullanıcılar yolunu izle ve işaretlediğim seçeneği aktifleştir. Sonra yeniden başlat. Eki Görüntüle 162313 Genişletmek için tıkla... Şu toplam 4-5 tık iş için 3 sayfa neye uğraştınız anlamıyorum. Terminalle boşuna uğraştırmaya gerek yok.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 13 Temmuz 2025 #32 Dark Raiden dedi: Şu toplam 4-5 tık iş için 3 sayfa neye uğraştınız anlamıyorum. Terminalle boşuna uğraştırmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... CLI kullanma alışkanlığı. Devre bir süre sonra yanıyor. Artı 0 Eksi
Dark Raiden dedi: Şu toplam 4-5 tık iş için 3 sayfa neye uğraştınız anlamıyorum. Terminalle boşuna uğraştırmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... CLI kullanma alışkanlığı. Devre bir süre sonra yanıyor.